usta RTL ve RTL UP bu ikiside simdi göstermiyor bilgine.
usta RTL ve RTL UP bu ikiside simdi göstermiyor bilgine.
Güncellendi: GÜZEL GÜNCELLEMELER YAPMAKTAYIM
Konu ithaldamat tarafından (23.09.23 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.
ithaldamat kardes su reklamlari kaldirsan iyi olur,reklamlar kumar oyunlari ile dolu hangi sayfaya girersen kayit ol ikazi cikiyor
bizler burda sadece sundugun programlar ilgilendiriyor.
Maalesef reklamları ben koymuyorum. Kullandığım program reklam reklam sunuyor.Ben kazanmıyorum siteyi ücretsiz kullandığım için reklamlar gösteriyor.Ucretli sürümü aldığımda ne reklam kalacak nede tek tek kanal değiştirmek orunda kalacağız farketmissinizdir test listeleri açılır menü şeklinde tüm listeyi koyabilmek için de pro sürüme geçmem gerekiyor bunun için de zaman lazım programı ücretsiz sunabilmek için ücret ödemem gerekiyor.Bunun içinde programı tam anlamıyla çalışır hale getirmeden aylık ücret ödemek istemedim.Simdilik idare edelim derim .. Ayrıca sürekli kumar reklamları çıkıyorsa kumar sitelerine çok takıldığın için algoritma sana onları sunuyor olabilir. Örneğin iddia falan oynuyor yada takip ediyorsan sana sürekli kumar reklamları gösterir. Maalesef Google algoritma sistemi böyle birsey
Kumarla hic alakam yok.Herhangi film sitesine girdigin zaman o sitelere yönlendiriyor sadece bilgi icin yazdim, Sizi tenkit etmek icin degil kolay gelsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)