Selam
Arkadaslar bu verecegim linkin calisani lazim nereden bulabilirim veya bana yardimci olabilirmisiniz
Tsk ler
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Selam
Arkadaslar bu verecegim linkin calisani lazim nereden bulabilirim veya bana yardimci olabilirmisiniz
Tsk ler
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Selam Arkasalar IPTV filtern programı lazım nerden bula bilirim
Merhaba, ip adresi içeriğinde olan kanallar nasıl bulunabilir. Bunun için bir uygulama var mı? Örneğin [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ya da [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. bu sitenin ip adresi sorgulayınca 95.0.149.190 olduğu gözüküyor bu ip yi hangi uygulama ile taratırsak içeriğinde olan kanalları, filmleri bulabiliriz?
Konu nihat1551 tarafından (11.01.25 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.
tivimate geri sarma sorunu yaşıyorum. uygulanın ayarlarından mı yoksa m3u dosyasında geri sarma için değişiklik mi gereliyor anlamadım. pc de vlc de veya başka programlarda geri sardığı kanalı örneğin trt1 24 saat sarma özelliği var. tivimate de olmuyor. çözümünü bilen var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)