Seite 11 von 14 ErsteErste ... 910111213 ... LetzteLetzte
Ergebnis 51 bis 55 von 69

Thema: youtube live to m3u8 converter

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #51
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von reflex

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Zitat Zitat von köprülü Beitrag anzeigen
    Bölgesel farklılık tan olabilir mi bilemiyorum açıkçası yada herşeyi doğru yaptığından emin misin yada paylaştığım video bağlantıları sende oynamadı mı
    Hocam daha öncede söylediğim gibi sizin o köprü proxy link vpn siz çalışmıyor. Murre arkadaştada aynen bendeki sorun. Vpn Almanya yapsın çalışır.

2. The Following User Says Thank You to reflex For This Useful Post:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #52
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von köprülü Beitrag anzeigen
    Bölgesel farklılık tan olabilir mi bilemiyorum açıkçası yada herşeyi doğru yaptığından emin misin yada paylaştığım video bağlantıları sende oynamadı mı
    Paylastığın linkler açıldı evet, ama edit yapınca index m3u8 dosyası bulunamadı hatası veriyor. Yapamadım ben..

4. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #53
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von feneral1907

Info

mesela bende edho olmadı

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #54
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Zitat Zitat von Murre Beitrag anzeigen
    Paylastığın linkler açıldı evet, ama edit yapınca index m3u8 dosyası bulunamadı hatası veriyor. Yapamadım ben..
    Edit yapınca dan kasıt ne anlayamadım fakat olmayan bir id girilir ise index m3u8 hatası verir yada id eksik yanlış girilir ise bu hata yı verir php deki mantık istemci nin youtube de bulunan bir canlı bağlantı id sini istemci den alıyor tekrar kendi içinde istemci nin id aldığı bağlantıyı oluşturuyor ve php fetch isteği yapıyor döndürülen html kodları içinde başı http yada https ile başlayıp sonu index.m3u8 ile biten url arıyor buluyor ayıkliyor ve onu doğrudan istemci ye iletiyor ve bunları yaparken curl işlemleri kullanılıyor tarayıcı gibi davraniliyor ayrıca uygun bir mime tipi eklenip istemci tarafında doğrudan oynatması sağlanıyor ben türkiye de ne kadar bağlantı denedim se hepsi başarılı sonuç verdi

6. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #55
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Zitat Zitat von feneral1907 Beitrag anzeigen
    mesela bende edho olmadı
    Bir çok video oynatıp ta edho oynatmadı ise bu php ile ilgili olmayabilir bu kanal sahibinin youtube dışında oynatılmasına izin vermediğin den kaynaklı olabilir

Seite 11 von 14 ErsteErste ... 910111213 ... LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer