Pc ile xampp yükledim play.php dosyasını dediğiniz klasöre yapıştıdım ve çalıştı.
Bunu androidda nasıl yapacağız.
Teşekkürler 💪
Pc ile xampp yükledim play.php dosyasını dediğiniz klasöre yapıştıdım ve çalıştı.
Bunu androidda nasıl yapacağız.
Teşekkürler 💪
soylenen tarifle pcde cok rahat calisti ama e2 cihazlarda nasil olacak bir sekilde calisan bir php serveri olsa dreamboxda calisan
e2 cihaz veya dreambox cihaz dedikleriniz linux tabanlı ise çalıştırmanız mümkün olmayacaktır...bildiğim kadarıyla linux tabanlı cihazlarda farklı user-agent ekleyemezsiniz ve dolayısıyla açamazsınız sadece watched TV Kanallarını dediğiniz cihazlarda izlersiniz.
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Pcde xampp açtım, aynı internet kullanan cihazlar tv telefon açıyor
Her uygulama bu linki desteklemiyor.
Ben samsung tv de
smartone iptv
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
player ile açtım ve
telde
iptv pro
Pcyi kapattıktan sonra teldeki iptv pro çalışmaya devam ediyor aynı modemden, ama tv devam etmiyor.
Anlamadım neden tv error verirken telefon vermiyor, tabiki wifiden çikınca telefonun kendi datası açmıyor.
Bu yazıdan 5dkk sonra teli denedim wifi ile pc kapalı, açmadı.
Pcyi açinca tv / tel çalışmaya devam ediyor.
1)pc ye xampp yükle
2)c:\xampp\htdocs klasöre play.php
dosyasını yükle
3)xampp dan apache yazan yerden start tuşuna bas
4)pcde vlc ile [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. başlat
Tv)pcdeki ip adresi localhostun yerine yapıştır ve o linki aynı ağdaki cihazla aç
Tel) tv gibi, pcnin ipli m3u linki kullan
Anlatabilmişimdir inşallah, iyi seyirler arkadaşlar 👊😉👍
Ben de nedense Turkey'a bulunamadı hatası veriyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)