Asma Yaprağında Pastırma

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Asma Yaprağında Pastırma

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Üye Suna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Asma Yaprağında Pastırma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    10 dakika

    Asma Yaprağında Pastırma Tarifi İçin malzemeler

    • 300 gr asma yaprağı
    • 200 gr çemeni alınmış dilim pastırma
    • 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
    • 5 gr tereyağı
    • 1 limon
    • 2 çarliston biber
    • 1 çorba kaşığı kıyılmış soğan
    • 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
    • 1 közlenmiş salçalık kırmızı biber

    Asma Yaprağında Pastırma Nasıl Yapılır?
    Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

    Salçalık kırmızı biberi jülyen doğrayın.Limonun kabuğunu soyup ince dilimleyin.Biberleride jülyen doğrayın.Asma yapraklarını ılık suda yarım saat kadar bekletin.Akan suyun altında süzün.
    Asma yapraklarının saplarını temizleyip iki tanesini yan yana açın.Sırasıyla dilimlenmiş pastırma, kıyılmış maydanoz, limon dilimleri, soğan ve biberleri üst üste dizip rulo şeklinde sarın.Kalan malzemeleri de aynı şekilde hazırlayın.
    Hazırladığınız yaprakların her iki tarafını kömür ateşinin üzerinde pişirin. Servis tabağına aktarın.Nar ekşisi ile tatlandırılmış közlenmiş ve jülyen doğranmış salçalık kırmızı biberle servis yapın.




  2. Suna üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •