Kaç Kişilik
4 kişilikHazırlama Süresi
25 dakikaPişirme Süresi
-
Tabule Tarifi İçin malzemeler
- Yarım demet maydanoz
- Yarım demet taze nane
- 3 taze soğanın yeşil kısımları
- 2 diş sarımsak
- 1 domates
- 1 su bardağı ince bulgur
- Nar ekşisi
- 1 limonun suyu
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
Tabule Nasıl Yapılır?
Bu özel tarifi yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Maydanoz, taze nane, soğan, sarımsaklar ve domatesi küçük doğrayın. Bulgurun üzerine sıcak su döküp 20 dakika kadar demlendirin. Yumuşayan bulgura doğradığınız malzemeleri ekleyin. Nar ekşisi, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu ilave edip karıştırın. Servis tabağına alıp servis yapın.