ya arkadaslar yilmaz usta uyarmasina ragmen tesekkür yazip duruyorsunuz gizli icerigi görmek icin tesekkür butonuna basmaniz yeterli
ya arkadaslar yilmaz usta uyarmasina ragmen tesekkür yazip duruyorsunuz gizli icerigi görmek icin tesekkür butonuna basmaniz yeterli
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
virüs görülmektedir
Programın gözü körmüş heralde virüs diye ne görmüş acaba binlerce insanın indirip kullandığından haberi yok demek
No: Bazı işlemden geçen uygulamalar virüs programları tarafından yalnış algılanır bunu normal şartlarda herkez bilir bu tip virüs programları bizim cihazımızı koruduğumuzu zandediyoruz hepsi hikaye sedece bizleri kontrol etmek için yapılmış sistemler birde parayla alıyoruz ben şahsen enazından 10 yıldır hiç bir cihazımda kullanmam hiçte sorun yaşamadım tam tersi kullanırken yaşıyordum.
tamfree
hasan-aksu
baytatu
Altinoluk39
gs1234
Arkadasim söyle anlatayim sana
Internet forum sayfasina yönelik olarak diyelim cok üyesi olan birisi link veriyor ve herkese bu sitenin viruslu olarak bildirimesini istiyor.
Ve bu Antivirus firmalari cok kisiden geldigi icin kara listeye ekliyor.O sayfayi acinca virus programi virus var diyip kapatiyor.
Halbuki sayfa temiz ve olay kisisel olaylardan yapilmis olmasina ragmen.
Bu apk'de orginali degistirildigi icin icindeki sonradan eklenen kodlar yüzünden
(apk editlendikden sonra google test anahtarları ve diger kodlar yapimcisi ile farkli oldugu icin)
Antivurus firmalarin standart kod arayisindan kaynaklanan yanlis bildirimlerdir..
Eger istemiyorsan kullanmayabilirsin.
Icine reklam koymadik ve ücretsiz olup uzun ugraslar sonucunda emek verdigimiz bir modlamadir.
Farkli alternatifler deneyebilirsin.Forumda bircok panel adresi verilmektedir.
En güzeli onlardan faydalan.
Merhaba arkadaslar yukaridaki apk,yi kurdum Benin Android TV boxma kurulum hatasi veriyor yardimci olursaniz sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)