Buyrun max50, mod ettim 👌
Fransa
Almanya
Türkiye
Konu Murre tarafından (3 Hafta önce Saat 07:29 ) değiştirilmiştir.
Buyrun max50, mod ettim 👌
Fransa
Almanya
Türkiye
Konu Murre tarafından (3 Hafta önce Saat 07:29 ) değiştirilmiştir.
ezel0, zugurtt, alars, Alemiduzen, Mervecam, gigablue, delikadir, emirgan, Kelebek, maxinett, Bartin, hala2727, o.eren, can62, seherkusu, Rambo03, canim17, hasoo, sinan83, tahajik, Techniker, cralwarior, sütçü, lorenzoturk2, aytur, malatya444, kanmur, zazu, eray48, anagold24, proffbay34, yakcif2005, damnet35, ustun, atakanpower, dnm, fenerli78, tufan1122, deniz64, muammer74, kardasali64, ebdaim, Landshut02, reduak, murat67, Selturk, at75, abidin20, adil, iavci, Haybircan, 1965kerim, ton, Sonhan, Neuset, tarik66, adnan84, Asi1453, ajdin, necip12345, buyuksansar, Alia58, raalbatros, abbot, kevin5, obin, albay66, hcssu, BAKMAN1968, Volkan678, Diyar, Laz6161, cimen, Kalem19, tekmenli, carli 0019, Saban01, abos, thunder043, MuRaTx38, Efes, ayk2535, perfect-b, karayilan, masterraif, jayden 2016, cabbar64, Asker, jettthasan, Gökbey, Tavaslı, atilla_erkan, ceyhuneren, cevder, redkit2259, oslo, Uenluesoy 1, cagalici, sknsoykan
Edit.
Önceki 2 kere paylaşılmış
ustam bu link sadece sendemi yazaklaniyor diger arkadaslarimiz
200 üstendeki linki kullanan m3u olarak yükleyenlerde sorun olmuyorda
sendemi oluyor bu ara link seni herhangi bir bol reklamli siteye
yönlendirmiyor bir dahanda konu acarken benim ve diger arkadaslarin
konularini iyicem incele sonra konu ac
üstad, benim pc de avast ve malwarebytes kurulu.Paylaşım yaptığınız yere tıkladığımda; sayfayı direk engelliyor, farklı bir tarayıcı kullandığımda orada da avast siteye ulaşmayı engelliyor. Bu benim için geçerli, siz virüslü, trojanlı birşey paylaşıyorsunuz anlamına gelmez; kaldı ki ben o anlamda yazmadım. Dikkat etti iseniz bilginize... diye yazdım. Antivürüs programları kullanıpta indiren arkadaşlar varsa yazsınlar. Teşekkür ederim
arkadaslar basliya yeni link eklenmisdir bu linki ve
diger linki devam kullanabillirsiniz kanka tv de
yenilikler devam ediyor paketin icine mix paketi
eklenmisdir mix de yedek vpnsiz malum paketi
eklenmisdir tabii paketi de ilave edilmisdir
isteyen yedek linkden ulasabillir ve ya eski
linki iptv oynaticidan güncelleme yapar ayrica
vavooyu herkesin seyretmesi icin calismalar
yapilmaktadir illerde sadece sizler linkleri güncelleme
yapacaksiniz linkin icinde alman paketi vpnsizdir ve bir süre
daha paketde kalacakdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)