Ben ilk seferinde Vlc den actim hemen ardindan engel verdi. Ip yi kapatti sanirim
Ben ilk seferinde Vlc den actim hemen ardindan engel verdi. Ip yi kapatti sanirim
Ben almanyadan VPN ile açtım, VPN olmadan açılmıyor
pc de urban vpn lokasi turkey yapinca vlc-sfvip player-progtv playerde biraz gec acildi ama gosteriyor
pc den bakmak isteyenler urbanvpn windows olani indirin bedava kayit olmaniza gerek yok bir ulke acmazsa digerini deneyin acana kadar
vpn Bigmama sırbistanı seç wufy playerle aç iyi seyirler
Bende dün vpn ile tr de çalışıyor du bugün ise hiç bir vpn ile çalıştıramadım fakat tr dışı çalıştırabilen arkadaşlar var ise bende konuya katkı sağlamak için daha önce paylaşmış olduğum vavoo web uygulamasını editleyip tarık32 kardeşimin konuda kullandığı platformu da entegre ettim platformları çalışıyor ise ister web uygulama içinde kullanın isterseniz ülke kategorilerini istediklerinizi dışa aktar düğmesi ile istediğiniz ülkeleri seçerek panoya m3u olarak kopyalayın farklı uygulamada oynatmak için platformlar arası geçiş uygulama ana ekranında vavoo kanalları yazan yazıya her tıklama da diğer platforma geçiş yapacaktır en sonda tarık32 kardeşimin konunun başında paylaştığı platformu ekledim buyrun web uygulama bağlantısı arkadaşlar
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)