Ergebnis 1 bis 3 von 3

Thema: Stb emu app

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von ezelbayraktar

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard Stb emu app

Selam arkadaşlar bir sorum olacak sizlere, bende LG Web Os tv var. App ten tv ye STB Emu Yükledim ama cep telefonunda olduğu gibi mac adreslerini yükleyemiyorum, bu konu da bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

2. Die folgenden 16 Benutzer sagen Danke zu ezelbayraktar für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von yilo42

Info

Evet bende yapmaya çalıştım olmadı, farklı bir uygulama var mı?

4. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu yilo42 für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Samsung ve Lg smarttvlerdeki stb uygulaması şöyle çalışır, yanılışım varsa düzeltin lütfen..

Mac adresini iptvciye verirsiniz, oda paneline ekler ve size satın aldığınız mag portal linkini verir ya siz girersiniz veya uzaktan iptvci ekler tarafınızdan. Hatirladigim kadariyle stb emu 25euroydu lifetime aktivasyonu.

Kendim stb / mag vermiyorum kimseye m3u daha genel ve daha fazla aplikasyonu mevcut tüm cihazlarda.

Ayrıca. Eğer satın almış olduğunuz mag hesabıysa ve bu tip sorun yaşıyorsanız admininiz onu halen m3ylu hesabına convert / dönüştür yapabilir.

Ama zevf meselesi uygulamalar.

Bitabe smarttv için 3euroluk uygulama var ama 15euroluk uygulamardan daha iyi mesela!

Iyi forumlar.

Edit. Bende Smartone IPTV uygulamanın paneli var, orda gördüm stalker / mag BETA yakında o özellik bu uygulamaya gelecek sanırım.

Tüm smarttvlerde 1yıl 2,5e / lifetime 13e

6. Die folgenden 6 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer