Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 36 to 40 of 41

Thread: Ibo Pro Player İstediğiniz Kadar Kullanın

1. Go to Thank YouDownload #36
    Go to Thank You
    Super Moderatör oemer45's Avatar

Info

Go to Top of Post

@Murre usta heralde sen bu ibo playerleri karıştırıyorsun gibime geldi piyasada çeşitli ibo player var birkaç kelime oyunu ile milletin kafasını karıştırıyorlar.

1: ibo player
    2: ibo player pro
    bu ikisi ayrı kasaları ve fiyatları var senin dediğin bob player eyer benim yalnışım yoksa 1: numaralı olan yere ayit.

Buradaki konu başlığı 2: numaralı player ile alakalı.

Bir bilgide benden gelsin aramızda bilenler vardır muhakkak bilmeyenlee için Konu başlığındaki (ibo player pro) olanını amazon stick ve (amazon cebe) satın alanlar (ib player'ide) ücertsiz kullana bilir bu ikiside aynı yerin uygulaması ayrı ayrı satıyorlar ikisininde cihaz başı fiyatı 7,99€ eyer amaton cihazlarına satın alanlar varsa uygulamanın indirme linki ekleyelim denesinler.

Not: aynı sonucu android box ile alamadım android box'ta play store var belki ondan.dolayı başka (mac) adresi veriyor onun içinde satın aldığı
    m için bende olmadı.

2. The Following 4 Users Say Thank You to oemer45 For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #37
    Go to Thank You
    Üye coskun's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by Timbay View Post
    Teşekkürler usta, aldım oldu.Dediğin gibi 7,99€ muş.
    iboplayer i paypalla nereden satın alabilirim bir arkadaşa lazım olmuştu onun için satın alacağım

4. The Following User Says Thank You to coskun For This Useful Post:

5. Go to Thank YouDownload #38
    Go to Thank You
    Super Moderatör oemer45's Avatar

Info

Go to Top of Post

ibo player derken hangisinden almak istiyorsan onu belirtirseniz daha doğru bilgi alabilirsiniz.
    Hangisini alacaksanız direk kendi sayfasından almanızı tavsiye ederim.

6. The Following 3 Users Say Thank You to oemer45 For This Useful Post:

7. Go to Thank YouDownload #39
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Murre's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by oemer45 View Post
    @Murre usta heralde sen bu ibo playerleri karıştırıyorsun gibime geldi piyasada çeşitli ibo player var birkaç kelime oyunu ile milletin kafasını karıştırıyorlar.

1: ibo player
    2: ibo player pro
    bu ikisi ayrı kasaları ve fiyatları var senin dediğin bob player eyer benim yalnışım yoksa 1: numaralı olan yere ayit.

Buradaki konu başlığı 2: numaralı player ile alakalı.

Bir bilgide benden gelsin aramızda bilenler vardır muhakkak bilmeyenlee için Konu başlığındaki (ibo player pro) olanını amazon stick ve (amazon cebe) satın alanlar (ib player'ide) ücertsiz kullana bilir bu ikiside aynı yerin uygulaması ayrı ayrı satıyorlar ikisininde cihaz başı fiyatı 7,99€ eyer amaton cihazlarına satın alanlar varsa uygulamanın indirme linki ekleyelim denesinler.

Not: aynı sonucu android box ile alamadım android box'ta play store var belki ondan.dolayı başka (mac) adresi veriyor onun içinde satın aldığı
    m için bende olmadı.
    Haklısın ustam, tam senin anlattığın gibi durum. Kafa karışıyor vallaa yok ib player pro, yok ibo player, veya ibo player pro. Birbirlerine çok yakın isimlerleler aynen.

8. The Following 3 Users Say Thank You to Murre For This Useful Post:

9. Go to Thank YouDownload #40
    Go to Thank You
    Yeni Üye Kenan4358's Avatar

Info

Go to Top of Post

Çok sağol usta

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread