Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
17 sonuçtan 16 ile 17 arası

Konu: IPTV Url lerini m3u Yapma

1. Teşekküre Gitİndir #16
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart köprülü

Alıntı selime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadım güzel açıklamışsınız teşekkürler birde elimizdeki MU3 dosyalarını nasıl URL linkine çevirebiliriz v eya birprogram varmı MU3 dpsyalarını URL ye çeviren yardımcı olursanız çok makbule geçer
    Kardeşim ben bu konuda önceki sayfada nasıl yapılacağını daha önce açıklamaya çalışmıştım ve yine başka bir konuda m3u dosyasına nasıl link oluşturulur yada başka her hangi bir dosyaya bunun için apk da paylaşmıştım o konudaki paylaştığım apk ya ilişkin açıklamayı okumak isterseniz konu bağlantısı bu
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

o konuda apk yı yüklediğim site bağlantısı budur
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

kullanımı çok kolaydır ister bir m3u dosyası için isterseniz başka bir dosya için bu apk ile bağlantı alabilirsiniz
    ama tabi mure ustanın bahsettiği yöntemler de etkili ve güzeldir düzeltme şunuda eklemek istiyorum eğer dönüştürme işlemi sonrası kullandığın uygulama yükleme yapmaz ise dönüştürülmüş bağlantının sonuna şu parametreyi girebilirsin
    &extension=m3u
    yada dönüştürdüğün dosya formatı farklı ise m3u yerine dosyanın formatını yazabilirsin
    Konu köprülü tarafından ( 3 gün önce Saat 06:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

2. 61 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #17
    Teşekküre Git
    Yeni Üye selime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

teşekkürler üstadım eline ve bilgine sağlık

4. 3 kişi bu gönderi için selime üyemize teşekkür etti:

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)

1. yebyebbayrak

Bu Konudaki Etiketler