Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: Rec tv m3u

1. Teşekküre Gitİndir #31
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı köprülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar apk olarak ta ekliyorum ilk sayfa da da belirttiğim gibi gittiği yere kadar
    gizli içerik alıntı yapılamaz
    arkadaşlar bu apk yı daha önce yüklediniz ve kullanıyorsaniz küçük bir değişiklik yaptım değişikliğin yansıması için uygulamanın uygulama ayarlarına gidip önbelleği temizle veriyi sil yapmanız gerekecektir değişiklik şu daha önce tarayıcı playeri ile oynatıyor du son zamanlar da da sağlayıcının spor bölümündeki yayınları oynatmak yerine yazı olarak ekrana@basıyor du bu durum iframe@player eklenerek düzeltildi yine sağlayıcı çoğu yayın için koruma yi artırmış bazı yayınlar cloudflare engeli yüzünden açılmıyor şimdilik o sorun için bir düzenleme yapmadım

2. 24 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #32
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart köprülü

Merhaba arkadaşlar bu konuda ilk sayfada paylaştığım m3u bağlantısı için bazı düzeltmeler yaptım bağlantı içinde yönlendirme bağlantıları vardı onları kaldırdım cloudflare engelini aşmaya yönelik düzeltmeler yaptım ve uygulamadaki filmleri de eklemeye çalıştım filmler uygulamada çok fazla gözüküyor ama yaptığım bu sistem de kaynaklar dan çektiği film içerikleri biraz az gibi bunun sebebini bilemiyorum ama bazı içerikler için yt linkleri kullanılıyor onları çektirme dim belki bununla ilgili olabilir yine bu konuda apk da paylaşmıştım onda filmler eklemedim fakat canlı lar için cloudflare engelini kısmen aştım gibi dediğim gibi m3u bağlantısı bu konuda ilk sayfada ama ben yine de aynı bağlantıyı bu sayfaya da ekleyeyim fakat şöyle bir tavsiyem de var bu bağlantıyı iptv playere yüklemek için değil de dosya olarak indirmek için kullanırsan iz ve bağlantı oluşturmak için kendinize ait bir yere upload ederseniz daha akıcı olabilir çünkü benim verdiğim bu bağlantı php olarak verileri topluyor oluşturuyor ve indiriyor yada uygulamada kullanıyorsan iz uygulamaya yüklüyor böyle olunca da ya çok zaman alabiliyor kasma yapabiliyor yada sunucu geçici çökme yaşayabiliyor ama zaman zaman içeriklerin güncel olanlarını almak için verdiğim php m3u bağlantısını kullanıp tekrar indirebilirsiniz işte bağlantı arkadaşlar deneyin
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.
    Konu köprülü tarafından (1 hafta önce Saat 14:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

4. 113 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #33
    Teşekküre Git
    Yeni Üye Cemrex61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Vpn siz çalismasi güzel eline saglik

6. 2 kişi bu gönderi için Cemrex61 üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #34
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

Arkadaşlar merhaba bu konuda daha önce ilgili uygulamanın m3u paylaşmıştım ve daha sonra cloudflare engellemelerini aşabilmek için düzenlemeler yapmıştım sanırım faydası da olmuştu yalnız apk olarak paylaştığım da cihaz internet tarayıcısı yada iframe yöntemleri denedim cloudflare engelini aşamamıştim şimdi de bu sorunu çözmeye yönelik eski apk lara dokunmadım onlar da kalacak yeni olarak wuffy player üzerinden oynatılabilir yaptım ve böylece cloudflare engelini aşmak mümkün oldu yani uygulamayı kullanmak için cihazınız da wuffy player in yükü olması gerekmektedir ek olarak şunu da belirteyim ilk sayfa da paylaştığım m3u dan çekiyor içerikleri m3u ise otomatik kendi çekiyor içerikleri bu silsile zaman zaman yoğunluktan geçici sunucu çökmesi yaşatabilir ve içerikler listesi çekilmeyebilir bu durumda bir süre sonra tekrar deneyin buyrun apk indirme bağlantısı arkadaşlar
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

8. 124 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler