sei robotics üretimi bir box kullaniyorum. dreamstar nova 4k.
sei robotics üretimi bir box kullaniyorum. dreamstar nova 4k.
bu arada dreamstar nova android tv 12 ile geliyor, google certified ve benzer mimarideki sei robotics urunleri gibi androidtv 14 guncellemesi alacagi soyleniyor. (12 ve 14 arasinda fark var mi bilemedim)
Senin kutunu bilmiyorum ama kullandığın marka yakında süper işlemcili bir model üretecek, daha yeni 1hafta olmadı bunu okumuştum
👇👇
https://seirobotics.net/article/thre...-i00027i1.html
muazzam görünüyor.
aslinda sei robotics pek cok firmaya urun uretiyor (firmalar over-brand ediyorlar). firma skyworth ile birlikte muhtemelen piyasadaki androidtv boxlarin %50 sini falan üretiyor olabilir.
simdiye kadar gozlemin, genel olarak urunlerinin arkasinda olan bir uretici gibi ve seiroboticse uretim yaptiran firmalarin urunleri de genede uzun sure yazilim destegi aliyor. benim bildigim Homatics cihazları, Nokia, Tivo, Rocktek, Botech, Sunny, Tvision, kickpi, tanix falan hep seirobotics üretimi cihazlar.
Arkadaşlar bende android box olarak Beelink gt1 kullaıyorum 5 yıl oldu version 7.2 ama hala çalışıyor stick tavsiye etmiyorum zamanlan ısınıyor ve takılyor bazı arkadaşlarınki yanmıştır dikkat edin
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)