Garaveli hocamin sitesinde paylastim. Kardes sitede de paylasmak istedim.GogoPlayer
Ustalarimiz belki daha once paylsmislardir. Gormedigim icin paylasmak istedim. Gogoplayer bir windows iptv oynaticisidir. FFMPEG kullanir. M3u lari ve stalkerlari eklemek cok basittir. Ve diger sistemlerden daha cok kullanisli gibi geldi bana. Linkleri ve stalkerlari test etmekte cok kolay geldi.
Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 1335x827px.
Zip file icerisinde bir readme.pdf dosyasi bulunur. Gorsel ile nail kullanacaginizi gosteriyor.
Program:
Garaveli hocamin sitesinde paylastim. Kardes sitede de paylasmak istedim.GogoPlayer
Ustalarimiz belki daha once paylsmislardir. Gormedigim icin paylasmak istedim. Gogoplayer bir windows iptv oynaticisidir. FFMPEG kullanir. M3u lari ve stalkerlari eklemek cok basittir. Ve diger sistemlerden daha cok kullanisli gibi geldi bana. Linkleri ve stalkerlari test etmekte cok kolay geldi.
Orijinal boyotunu görüntülemek için buraya tıklayın 1335x827px.
Zip file icerisinde bir readme.pdf dosyasi bulunur. Gorsel ile nail kullanacaginizi gosteriyor.
Program:gizli içerik alıntı yapılamaz
Paylaşımın için teşekkür ederim. Bildgim bi uygulama. Kolay bi şekilde hem mag hemde m3u ekleyebiliyorsun. Bide ücretsiz olması şaşırtmıştı beni ilk kullandığımda.
Bişey diycem. Resimdeki hesap para veripte almış olduğun hesap değildir inşallah, neden sordum? Şuan kim bilir kaç kişi taramaktadır bu hesabı o yüzden merak ettim 😎
Hesabı kontröl ettim 1.5.2025 bitiyormuş. Başka firmadan alırsın bidakine eğer ücretli kullanıyorsan.?
Programi bilgisayara yükledim Windows 10 64 bit
GogoPlayere giris yaptigimda acilmiyor
bu yazi cikiyor acilmiyor
Der Computer wurde durch Windows geschützt