Sayfa 1/3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: baris tv Apk + m3u playlist

1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye tarik32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart baris tv Apk + m3u playlist

arkadaslar sizlerle güzel bir apk paylasmak istiyorum bu apk
    sahibi bir zamanlari bizlerle beraberdi simdi onun güncel apksini
    paylasiyorum mutlaka burdaki arkadaslarimizin isine yarayacakdir
    apk perfeckt player üzerinden calisiyor ve sizler uygulamayi yükledikden
    sonra acilisda isim ve sifre isteyecekdir sizler sadece her hangi bir isim
    uydurma sifre de isim olarakda verirsiniz ve m3u sadece size ait olacakdir
    uygulama devamli güncellemektedir ayri sizler icin dosyanin icine m3u
    playlist ekledim bu m3u da ulusal malumlar filimler bulunmaktadir bu m3u
    sinirsizdir

Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

2. 178 kişi bu gönderi için tarik32 üyemize teşekkür etti:
    hakanaxu, Blacktiger, Ümit79, Kocayusuf, ismailbaysoyu, hiy.35, sametbagis, mutlu, erco58, folkan000, kozanoglu, burhan28, schweisser, IMPERATOR1907, Menderes61, mufti37, Seyit, Canberkcan, Cifi64, ulas76, murate38, Bozzofmarl, unuset, hueseyin1974, bornovali, amator, Incredibleturk35, Taner68, kd77, adres27, king1254, avci66, HEMEGE, itom, ixir44, Adem006, pegasus, teknouzman, delikadir, eskitopcu, Sami-42, esc011, yorfa, kardasali64, murat67, kirac, Murat21, Chico07, aytur, Yaşar, renji16, Ersun efe, kartal93, 1965kerim, Saban01, ismail35, powerboard, DOLUNAY, ast144, seherkusu, attilla1954, Efes, iavci, Güni61, vivaciaus, Kral00, erenece, erden, Tombik, osmantokat, Muhacir67, seref, Molla22, Seyyah34, Cengizusta, erhankanber, sarizeybek, resul_1972, Aytugcan, dhlfahrer, poko002, abidin20, melihcos, Mervecam, BAKMAN1968, abbot, onuron5k, fiko45, *****AKSEHiRLi*****, Alia58, ziko_86, AGA19, ARRO, maxinett, juanyana123, Vahit, Alyero, fenerli78, Hasanfsm, hasantas, abbasbaba, feneral1907, sütçü, anka06, belp, memed3, slm6161, Asi1453, themisofgreek, a.soyel1, Ercan7878, Nike, hcssu, reduak, fener70, Onana, Şanlıfener, Muki, Alihatay, parsa, hayroxtv, tosyaagackakan, cıran63, astracactus, birebir, hy33, Omer1968, Yanlizadam, albay66, OSMANLİTOKADİ, Murre, tükenmez, adnan84, Samet1905, Ozi34, aydin22, sargonaktas, asantafingo, merdanli, yalnizprens72, Tavaslı, kemal çalışmaz, pasadena, Kanarya1907, Sülo40, rihtim, thunder043, ahmet48, coskun, denizli73, Saka44, dursun28, muammer74, eray48, YAKAMOZ, gigablue, seyityavuz, m.cakir, ceron43, o.eren, muzo34, cralwarior, memis.caldiran, çavuşabi, Kalem19, Camursevket, huhu, ebdaim, Mezarci55, ton, hancer, atilla_erkan, Scoot, proffbay34

3. Teşekküre Gitİndir #2
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Kanarya1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

arkadasim rar degilde apk dosya yüklüye bilirmisin cihaza yüklüyemedim

4. Teşekküre Gitİndir #3
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye tarik32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı Kanarya1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim rar degilde apk dosya yüklüye bilirmisin cihaza yüklüyemedim
    buyur ustam rar dosyasiz sadece apk
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

5. 73 kişi bu gönderi için tarik32 üyemize teşekkür etti:

6. Teşekküre Gitİndir #4
    Teşekküre Git
    Yeni Üye cıran63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

emeğine sağlık

7. 3 kişi bu gönderi için cıran63 üyemize teşekkür etti:

8. Teşekküre Gitİndir #5
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Filmler hangi siteden çekilmiştir? Bi fikrin farmı?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)

Bu Konudaki Etiketler