Öncelikle PHP 'yi Acemice Yaptım Kod Bilmeyince Ancak Bu Şekilde Yapabildim. Daha Kolay Yolu İlla Vardır, Yazılımcı Arkadaşlardan Canı Gönülden Özür Diliyorum. Neyse İyi, Kötü Sonuca Ulaştım. Cloudflare Olduğu için Localhost veya TR Sunucu Üzerinden Kullanabilirsiniz.
Özbeceriksizler Ailesine Hediyem Olsun. Güle Güle İzleyin.
Öncelikle PHP 'yi Acemice Yaptım Kod Bilmeyince Ancak Bu Şekilde Yapabildim. Daha Kolay Yolu İlla Vardır, Yazılımcı Arkadaşlardan Canı Gönülden Özür Diliyorum. Neyse İyi, Kötü Sonuca Ulaştım. Cloudflare[SIZE=5] Olduğu için Localhost veya TR Sunucu Üzerinden Kullanabilirsiniz.
Özbeceriksizler Ailesine Hediyem Olsun. Güle Güle İzleyin.
PHP
[SIZE=7][SIZE=5]gizli içerik alıntı yapılamaz
ORNEK LINK
[SIZE=7][SIZE=5]gizli içerik alıntı yapılamaz[/COLOR]
emeğin için eline kolana sağlık güzel paylaşım olmuş
paylaşımında biraz kırgınlık hissettim ama sen boşver eskiden boş bakardım anlamazdım
sayende merak ettim kendimi odakladım zorlansamda bişeyler yapıyorum şuanda kabaca kodlarını okuyabiliyorum
hangi aşamalardan geçtiğini biliyorum çok uğraştırıyor zaman harcıyorsun onunda farkındayım
yani kısaca emek var sağol var ol
bende kategoriye göre kanalları çekmeye çalışacam bitince paylaşırım
tekrar herkese merhaba kategoriye ayıracağımı söylemiştim ayırdım evet ama
m3u format olarak yola çıktım ne ara bu noktaya geldim bende anlamadım :)
neyse şuan lık siteye uğramadan reklam görmeden siteden film bilgilerini alabileceksiniz yine mark ustanın php si ile tamamlayacaksınız
film adı altındakini kopyalayın
m3u formatına dönüştürecem onuda atacam hadi iyi forumlar :) selam olsun @[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ustaya ince işçilik zor beyaa