mehmetey ustam ellerine saglik bunun butun devletleri olan all listesini sunman mumkunmu
mehmetey ustam ellerine saglik bunun butun devletleri olan all listesini sunman mumkunmu
@ton kardeşim bu konuda ikinci sayfada var zaten mehmetey kardeşimizin rızası ile yapmıştık oda mehmetey kardeşimizin sistemine uygun hale getirildi düzeltildi
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
:D hocam benim kim olduğumu biliyorsunuz lütfen tanımıyormuş gibi konuşmayın sizleri çok seviyorum hepinizi. grupta ki hırsızlar olmasa şov yapacağımı biliyorsunuz. ayrıca vavoo falan stream sunucularında aktif durumda yakında paylaşacağım herşeyi :) herhangi bir ihtiyaçta yardım isteyebilirsiniz. ama lütfen ama lütfen hırsız mualemesi yapmayın :D :D :D
malesef haklısın @STREAMBUİLDER burda emek verene saygı yok
aynı kişinin farklı hesaplarla prim kasmalarinin önüne gecip banlayip bilgileriyle beraber tüm kullanicilara ifşalasalar kimse cesaret edemez banlı kullanicilar listesine girse ve forum anasayfasinda şu ip li şu kullanaci adi vs vs kisi su sebebden banlandı diye toast mesaj gösterilse guzel olur