Romanya Kanalları İzleyebileceğiniz veya Kullanabileceğiniz PHP ve Tüm Kanal Listesi Sundum. Dış Bağlantı Olarak Çalışmaktadır. Ayrıca Sitesinide Ekliyorum.
SITE
PHP
KANAL LISTE
"ᴏʀᴛᴀᴍ ꜱᴀɴᴀʟ ᴏʟꜱᴀᴅᴀ, ɪ̇ꜱ̧ʟᴇɴᴇɴ ꜱᴜᴄ̧ ɢᴇʀᴄ̧ᴇᴋᴛɪ̇ʀ."
Romanya Kanalları İzleyebileceğiniz veya Kullanabileceğiniz PHP ve Tüm Kanal Listesi Sundum. Dış Bağlantı Olarak Çalışmaktadır. Ayrıca Sitesinide Ekliyorum.
SITE
PHP
KANAL LISTE
tarakcii, Laurent, hiy.35, memis.caldiran, mefkan2, namelkxbx, ixir44, obin, Samet1905, efkarcan, hamsi2, pasadena, raket, Aytugcan, Keanuss, tahajik, proffbay34, duzce1903, anagold24, ozgurk, kanmur, asantafingo, ofloamsdown, Halili, esdizayn, OSMANLİTOKADİ, hpgdisco, semavati, canlitv, redzheb, SARICABEY83, mert77, delphin01, androbjk34, muzo34, Muki, maxinett, anka06, STREAMBUİLDER, themisofgreek, ast144, ton, murat67, memet1968, adamci, mehmetey, feneral1907, Kafkas3536, seat2005, Hypnos, philips007, Murre, crzylvr1, özvatanli38, juanyana123, burak3, beytu, abbot, can62, tanerak68, sinan91, reduak, tosyaagackakan, raalbatros, apkev99
Sitesinden izlemek istediğiniz Kanalı Tıklayın Tarayıcı da Kanal İsmi Çıkıyor Onu Koplayın Tamamdır.
PHP 'de Ufak Bir Düzeltme Yapıldı, Tüm Kanalların Çalışması Sağlandı. PHP Görüntülemesini Tekrar Yapabilirsiniz.
Değerli hocam çok teşekkür ederim bu paylaşımınız için. Aradığım bir şeydi bu. Yalnız VLC haricinde, örneğin Android TV box'taki Smart IPTV uygulaması bu gibi linkleri oynatmıyor.
Smart IPTV uygulaması yanlış değilsem illa ki sonu .m3u8 veya .m3u şeklinde linkler istiyor sadece.
Bu konuya dair bir çözümünüz olur mu?
Tekrar teşekkürler.
Hocam php hata veriyor.Bi gözatmanız mümkünmüdür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)