Teşekkürler çalışıyor usta.
Eline saglik hocam. Paylasirsaniz sevinirim. Php ogrenmeye calisiyorum. Cok iyi olur... Ozeldende gonderebilirsin hocam.
Kardeşim önceki sayfada kanal bağlantıları için php paylaşabilirim söylemim yanlış anlaşılmış olabilir php kodlarını paylaşırım demek istemedim yine uygulamaya ilişkin kanalları m3u içinden dinamik olarak çeken php bağlantısı demek istedim bunu söylemem deki maksat m3u bağlantısı bozulmadığı sürece uygulama tarafında içerik bağlantıları değiştirilse bile güncel olanı çeker siz içinden bir kanal bağlantısı alıp onu m3u bağlantısından bağımsız olarak kullandığınız da değişimi takip edememiş olursunuz işte bahsettiğim şey bu şu anda kanal bağlantılarını m3u dan dinamik olarak çekecek olan php bağlantı olarak paylaşmaktan bahsettim ben bir kaç tane kanalı örnek olark id lerini ekledim bağlantılarını buraya ekliyorum farklı kanalların id lerini doğru şekilde ekleyerek kullanabilirsiniz buyrun kanal bağlantıları
Vahit, memed3, eray48, crzylvr1, YAKAMOZ, Alihatay, Muki, Diyar, punisher_018, tükenmez, SSae, FirtinaIbo, costak, memis.caldiran, kemal çalışmaz, themisofgreek, halo, hakkicam3515, hakdemiri81, aksamci, fener70, apkev99, androbjk34, obin, zazu, proffbay34, Murat21, murat5757, Tayfur, ton, Songuz74, duzce1903, raalbatros, Selami52, ebdaim, golf, STREAMBUİLDER, Tombik, albay66, dock, cevder, Tavaslı, Yaşar, merdanli, Chico07, abbot, Taner68, kanmur, Alia58, hasoo, feneral1907, Ayazaras, mert77, seyityavuz, damlalık, abidin20, tarik32, adnan84, OSMANLİTOKADİ, reduak, Nezoatze, Mabore53, exlaton001, canlitv, kemaller
rectv elinize sağlık apkdaki engelini aşamıyoruz okadar dedik açıkları paylaşmayın neyse şimdi de çekin atın
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)