Seite 8 von 8 ErsteErste ... 678
Ergebnis 36 bis 40 von 40

Thema: Vavoo, Watched , Rokkr Dezor yeni metod

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #36
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von damlalık

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

4ever hocam merhaba, Termux paylaşımın bende çalışmaz oldu, acaba bir güncelleme veya bir problem,mi oluştu ?
    sana zahmet bir kontrol edebilir misin ? çok teşekkür ederim...

2. Die folgenden 8 Benutzer sagen Danke zu damlalık für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #37
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von 4ever

Info

Zitat Zitat von damlalık Beitrag anzeigen
    4ever hocam merhaba, Termux paylaşımın bende çalışmaz oldu, acaba bir güncelleme veya bir problem,mi oluştu ?
    sana zahmet bir kontrol edebilir misin ? çok teşekkür ederim...
    Merhaba şimdi test ettim sorunsuz çalışmakta . Benim paylaşmış olduğum versiyonu kullanıyorsanız sorun olmaması lazım , ama siz play Store'dan update yaptiysaniz çalışmaz. Tekrar baştan her şeyi benim anlattığım gibi yaparsanız çalışması gerekli .
    Türkiye'deyseniz
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Playstore'dan bu VPN ile deneyin lokasyon olarak Almanya ya da başka bir ülke seçip

4. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu 4ever für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #38
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von damlalık

Info

4ever kardeşim çok teşekkür ediyorum, sen sorun yok diye yazdıktan sonra, termux'un ön belleğini temizleyip tekrar çalıştırdım, gerçekten düzeldi, senden ALLAH razı olsun, ALLAH'a emanet ol...

6. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu damlalık für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #39
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von 4ever

Info

Zitat Zitat von murat67 Beitrag anzeigen
    evet cok guzel calisiyor donma kasma yok umarim uzun sureli olur
    Bence mevcut çözümlerden en iyi olanı bu , biraz zahmetli yapması ama , uğraşmaya değer.

- - - - - - - - - -

Zitat Zitat von damlalık Beitrag anzeigen
    4ever kardeşim çok teşekkür ediyorum, sen sorun yok diye yazdıktan sonra, termux'un ön belleğini temizleyip tekrar çalıştırdım, gerçekten düzeldi, senden ALLAH razı olsun, ALLAH'a emanet ol...
    Eyvallah Kardeşim, keyifli seyirler

8. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu 4ever für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #40
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von mustafa1954

Info

Bir hafta sonra bendede kapandı ,Termux APk dosyasına tıklayıp İnstal dedim ve aktuelleştirdi. 10 saniye sürmedi denildiği gibi hepsi çalışıyor. Yalnız bende şöyle bir şey oldu üzerine instal için tıkladığımızda çıkan bios yazıları gibi listeyi tek tek tıkladım bir ara bana bir adres verdi , verdiği adres benim evdeki bağlı olan aletlerin içersindeki TV Box un numarası olan bir IP adresi , ben onu verdim adres olarak (örnek https:192 .17X . xx. 45:8080) bu adresin Tv box a ait olup olmadığınıda İnternet Fritz Box Router 'ın içersinde (Arayüzde )aradım buldum.

10. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu mustafa1954 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 8 von 8 ErsteErste ... 678

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer