4ever hocam merhaba, Termux paylaşımın bende çalışmaz oldu, acaba bir güncelleme veya bir problem,mi oluştu ?
sana zahmet bir kontrol edebilir misin ? çok teşekkür ederim...
4ever hocam merhaba, Termux paylaşımın bende çalışmaz oldu, acaba bir güncelleme veya bir problem,mi oluştu ?
sana zahmet bir kontrol edebilir misin ? çok teşekkür ederim...
Merhaba şimdi test ettim sorunsuz çalışmakta . Benim paylaşmış olduğum versiyonu kullanıyorsanız sorun olmaması lazım , ama siz play Store'dan update yaptiysaniz çalışmaz. Tekrar baştan her şeyi benim anlattığım gibi yaparsanız çalışması gerekli .
Türkiye'deyseniz
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Playstore'dan bu VPN ile deneyin lokasyon olarak Almanya ya da başka bir ülke seçip
4ever kardeşim çok teşekkür ediyorum, sen sorun yok diye yazdıktan sonra, termux'un ön belleğini temizleyip tekrar çalıştırdım, gerçekten düzeldi, senden ALLAH razı olsun, ALLAH'a emanet ol...
Bir hafta sonra bendede kapandı ,Termux APk dosyasına tıklayıp İnstal dedim ve aktuelleştirdi. 10 saniye sürmedi denildiği gibi hepsi çalışıyor. Yalnız bende şöyle bir şey oldu üzerine instal için tıkladığımızda çıkan bios yazıları gibi listeyi tek tek tıkladım bir ara bana bir adres verdi , verdiği adres benim evdeki bağlı olan aletlerin içersindeki TV Box un numarası olan bir IP adresi , ben onu verdim adres olarak (örnek https:192 .17X . xx. 45:8080) bu adresin Tv box a ait olup olmadığınıda İnternet Fritz Box Router 'ın içersinde (Arayüzde )aradım buldum.