Kardeş haftasonları baya yoğunum ama m3uya başladım. Hazır olunca sunacagım aklımda, link sahibi arkadaşımız onay verdi.
Eyvallah teşekkürler
lutfen manuel olsun indirmede sorun yasiyoruz m3u
Arkadaşlar geçenlerde bahsettiğim php linki için m3u yapacağım demiştim. Php sahibi arkadaşımızın izniyle el attım ve m3uya başladım. Malesef türkiye kanalları fazla yok +18leri kapalı tutuyorum.
Şuan m3u link şu şekilde ilerliyor hazır olmasada. Hazır olduğu zaman tam teşekkürlü m3u linki ve xtream codes dönüştürüp sunacağım.
Php çalıştığı ve site çökmediği müddet bu kaynaklar aktif kalacaktır.
Takipte kalın, tam hazır değil şuan.
k33n26, abidin20, Selturk, redzheb, unuset, hakanaxu, sekoseko, Lider, yorfa, xSamed, canlitv, ersingun, nihat1551, semavati, Efes, Candost, SARICABEY83, adres27, asistlivetv, futbolsever34, a.soyel1, asikral, muzo34, feneral1907, themisofgreek, Kali66, mahobilo, ceron43, nevzat01, duzce1903, BAKMAN1968, Piriyatel, mehmetey, adilem, Kral68, tükenmez, ibo51, damlalık, Wonka, avci66, raalbatros, Sedat_57, anka06, ebdaim, seyityavuz, Zekis, eray48, aksamci, emrelinho, mert77, Oylesine00
Smartiptvye attım, süper çalüşıyor arkadaşlar, ex-yugoslavia kanalları türkiye maçları veriyor.![]()