Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
69 sonuçtan 56 ile 60 arası

Konu: youtube live to m3u8 converter

1. Teşekküre Gitİndir #56
    Teşekküre Git
    Super Moderatör oemer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Bende birkaç kanal oldu vpn olmadan olmayanlarada vpn işe yaramadı olmayanlarda koruma var herhalde.

resim
    resim

2. oemer45 üyemize teşekkür edenler:

3. Teşekküre Gitİndir #57
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart köprülü

@oemer45 hocam eklediğin resimleri görüntüleyemiyorum fakat bu php yi paylaşmadan evvel farklı ağlar da farklılık gösterir mi farklı cihazlar da farklılık gösterir mi diye bir çok bağlantıyı test ettim hepsi de gayet güzel çalıştı bende buna istinaden çalıştığını düşünerek paylaştım bölgesel olarak sorun yaşatacanı düşünemedim açıkçası ayrıca paylaşmadan önce vpn ile test etmedim ama yorumlar da arkadaş yurt dışı için almanya vpn kullan deyince bağlantıları vpn ile denedim farklı ülkeleri seçince çalışmadı ama türkiye seçince yine çalıştılar açıkçasi bu sorunun çözümü ts dosyalarını da sunucu dan geçirmek olabilir belki vavoo gibi fakat sunucu bu yükü kaldırmaya bilir artık kullanbmayan arkadaşlarım için yapabileceğim bir şey kalmadı doğrusu ustam düzeltme id ekleyerek oluşturulan bağlantıları sadece tarayıcı da deneyip bırakmayın her hangi bir medya player ile de test edin
    Konu köprülü tarafından (2 Hafta önce Saat 23:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

4. 7 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #58
    Teşekküre Git
    Üye Alia58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

usta çok güzel çalışıyor teşekkürler
    Yeşil Deniz Canlı Yayın
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

6. 28 kişi bu gönderi için Alia58 üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #59
    Teşekküre Git
    Super Moderatör oemer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

@köprülü ustam arrık çalşan çalıştığı kadarıyla valla benim işime yaradı radyoları ekledim kendime eline sağlık birde resimleri görememenin nedeni resimleri yüklediğimiz yer türkiyeden engelleniyor ondan dolayı vpn ile girilş yaparsan görünür.

8. 3 kişi bu gönderi için oemer45 üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #60
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı oemer45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @köprülü ustam arrık çalşan çalıştığı kadarıyla valla benim işime yaradı radyoları ekledim kendime eline sağlık birde resimleri görememenin nedeni resimleri yüklediğimiz yer türkiyeden engelleniyor ondan dolayı vpn ile girilş yaparsan görünür.
    Radyoları henüz denememiştim, iyi fikir hemen deniyeceğim 👌

10. Murre üyemize teşekkür edenler:

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler