Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 51 to 55 of 69

Thread: youtube live to m3u8 converter

1. Go to Thank YouDownload #51
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye reflex's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by köprülü View Post
    Bölgesel farklılık tan olabilir mi bilemiyorum açıkçası yada herşeyi doğru yaptığından emin misin yada paylaştığım video bağlantıları sende oynamadı mı
    Hocam daha öncede söylediğim gibi sizin o köprü proxy link vpn siz çalışmıyor. Murre arkadaştada aynen bendeki sorun. Vpn Almanya yapsın çalışır.

2. The Following User Says Thank You to reflex For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #52
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Murre's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by köprülü View Post
    Bölgesel farklılık tan olabilir mi bilemiyorum açıkçası yada herşeyi doğru yaptığından emin misin yada paylaştığım video bağlantıları sende oynamadı mı
    Paylastığın linkler açıldı evet, ama edit yapınca index m3u8 dosyası bulunamadı hatası veriyor. Yapamadım ben..

4. Go to Thank YouDownload #53
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye feneral1907's Avatar

Info

Go to Top of Post

mesela bende edho olmadı

5. Go to Thank YouDownload #54
    Go to Thank You
    Moderatör köprülü's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by Murre View Post
    Paylastığın linkler açıldı evet, ama edit yapınca index m3u8 dosyası bulunamadı hatası veriyor. Yapamadım ben..
    Edit yapınca dan kasıt ne anlayamadım fakat olmayan bir id girilir ise index m3u8 hatası verir yada id eksik yanlış girilir ise bu hata yı verir php deki mantık istemci nin youtube de bulunan bir canlı bağlantı id sini istemci den alıyor tekrar kendi içinde istemci nin id aldığı bağlantıyı oluşturuyor ve php fetch isteği yapıyor döndürülen html kodları içinde başı http yada https ile başlayıp sonu index.m3u8 ile biten url arıyor buluyor ayıkliyor ve onu doğrudan istemci ye iletiyor ve bunları yaparken curl işlemleri kullanılıyor tarayıcı gibi davraniliyor ayrıca uygun bir mime tipi eklenip istemci tarafında doğrudan oynatması sağlanıyor ben türkiye de ne kadar bağlantı denedim se hepsi başarılı sonuç verdi

6. Go to Thank YouDownload #55
    Go to Thank You
    Moderatör köprülü's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by feneral1907 View Post
    mesela bende edho olmadı
    Bir çok video oynatıp ta edho oynatmadı ise bu php ile ilgili olmayabilir bu kanal sahibinin youtube dışında oynatılmasına izin vermediğin den kaynaklı olabilir

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread