Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
69 sonuçtan 51 ile 55 arası

Konu: youtube live to m3u8 converter

1. Teşekküre Gitİndir #51
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye reflex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı köprülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölgesel farklılık tan olabilir mi bilemiyorum açıkçası yada herşeyi doğru yaptığından emin misin yada paylaştığım video bağlantıları sende oynamadı mı
    Hocam daha öncede söylediğim gibi sizin o köprü proxy link vpn siz çalışmıyor. Murre arkadaştada aynen bendeki sorun. Vpn Almanya yapsın çalışır.

2. reflex üyemize teşekkür edenler:

3. Teşekküre Gitİndir #52
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı köprülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölgesel farklılık tan olabilir mi bilemiyorum açıkçası yada herşeyi doğru yaptığından emin misin yada paylaştığım video bağlantıları sende oynamadı mı
    Paylastığın linkler açıldı evet, ama edit yapınca index m3u8 dosyası bulunamadı hatası veriyor. Yapamadım ben..

4. Teşekküre Gitİndir #53
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye feneral1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

mesela bende edho olmadı

5. Teşekküre Gitİndir #54
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı Murre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylastığın linkler açıldı evet, ama edit yapınca index m3u8 dosyası bulunamadı hatası veriyor. Yapamadım ben..
    Edit yapınca dan kasıt ne anlayamadım fakat olmayan bir id girilir ise index m3u8 hatası verir yada id eksik yanlış girilir ise bu hata yı verir php deki mantık istemci nin youtube de bulunan bir canlı bağlantı id sini istemci den alıyor tekrar kendi içinde istemci nin id aldığı bağlantıyı oluşturuyor ve php fetch isteği yapıyor döndürülen html kodları içinde başı http yada https ile başlayıp sonu index.m3u8 ile biten url arıyor buluyor ayıkliyor ve onu doğrudan istemci ye iletiyor ve bunları yaparken curl işlemleri kullanılıyor tarayıcı gibi davraniliyor ayrıca uygun bir mime tipi eklenip istemci tarafında doğrudan oynatması sağlanıyor ben türkiye de ne kadar bağlantı denedim se hepsi başarılı sonuç verdi

6. Teşekküre Gitİndir #55
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı feneral1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesela bende edho olmadı
    Bir çok video oynatıp ta edho oynatmadı ise bu php ile ilgili olmayabilir bu kanal sahibinin youtube dışında oynatılmasına izin vermediğin den kaynaklı olabilir

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler