Seite 1 von 8 123 ... LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 5 von 40

Thema: Vavoo, Watched , Rokkr Dezor yeni metod

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von 4ever

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Tv Vavoo, Watched , Rokkr Dezor yeni metod

[Hide]
    Öncelikle şunu belirteyim konuyu yabancı bir forumda gördüm kendim denedim ve bende çalışıyor
    Lokasyonum yurtdışı, Türkiye'de yaşayan arkadaşlarda çalışır mi bir fikrim yok kendiniz denemeniz gerekir
    Ben Android TV ye yükledim orda Lan ( Kablo ) bağlantısı ile çalışıyor
    Android Boxa yükledim ordada lan bağlantısı ile çalışıyor , mobilde ise Adguard olmadan çalışmadı . Size gerekli programları sırayla vereceğim
    Mobilde deneyecek arkadaslar ilk önce Adguard'ı yükleyin sonra diğer programları . Vermiş olduğum programlar cracklenmis programlardır yani pro versiyonları
    Kullanmadan evvel güvenlik taramasını yapın , herhangibir aksi durumda sorumluluk kabul etmiyorum ben size bende çalıştığı gibi paylaşıyorum eklemiş olduğum videoyu dikkatlice seyredip yapabilirsiniz .
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    iptv Smartes Programında
    Xtream Codes girişi seçip
    Kullanıcı adı örnek AA
    Şifre BB
    Host URL için [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Ya da [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. girip listeyi çektirin
    Ayarlardan User-Agent girmeniz gerekmektedir , buna VAVOO/2.6
    yazın ve kaydedin işlem bu kadar
    Umarım anlaşılır olmuştur
    Herkese bol şanslar
    Geändert von 4ever (27.12.24 um 17:12 Uhr)

2. Die folgenden 65 Benutzer sagen Danke zu 4ever für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von 4ever

Info

Termux programi aktif olarak arka planda çalışmalıdır , yoksa seyredemezsiniz

4. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu 4ever für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Uğraştim telefonda olmadi, videolu gösterebilirmisin?

Edit: boş liste veriyor

6. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von delikadir

Info

mahlesef giris olmuyor

8. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu delikadir für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von coskun

Info

Peki bu Fire Tv stick te calisirmi deneyen oldumu acaba. Ben denedim yapamadım.
    Ayrıca ortada video yok
    Geändert von coskun (27.12.24 um 17:05 Uhr)

10. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu coskun für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 1 von 8 123 ... LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer