[Hide]
Öncelikle şunu belirteyim konuyu yabancı bir forumda gördüm kendim denedim ve bende çalışıyor
Lokasyonum yurtdışı, Türkiye'de yaşayan arkadaşlarda çalışır mi bir fikrim yok kendiniz denemeniz gerekir
Ben Android TV ye yükledim orda Lan ( Kablo ) bağlantısı ile çalışıyor
Android Boxa yükledim ordada lan bağlantısı ile çalışıyor , mobilde ise Adguard olmadan çalışmadı . Size gerekli programları sırayla vereceğim
Mobilde deneyecek arkadaslar ilk önce Adguard'ı yükleyin sonra diğer programları . Vermiş olduğum programlar cracklenmis programlardır yani pro versiyonları
Kullanmadan evvel güvenlik taramasını yapın , herhangibir aksi durumda sorumluluk kabul etmiyorum ben size bende çalıştığı gibi paylaşıyorum eklemiş olduğum videoyu dikkatlice seyredip yapabilirsiniz .
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
iptv Smartes Programında
Xtream Codes girişi seçip
Kullanıcı adı örnek AA
Şifre BB
Host URL için [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Ya da [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. girip listeyi çektirin
Ayarlardan User-Agent girmeniz gerekmektedir , buna VAVOO/2.6
yazın ve kaydedin işlem bu kadar
Umarım anlaşılır olmuştur
Herkese bol şanslar
Geändert von 4ever (27.12.24 um 17:12 Uhr)