Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
68 sonuçtan 51 ile 55 arası

Konu: 👪★ ʀᴏᴋᴋʀ ᴛᴠ ★👀

1. Teşekküre Gitİndir #51
    Teşekküre Git
    Yeni Üye duzce1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

hocam merhaba. Anlattığınız gibi yaptım ancak yayın gelmedi. Bağlanma sorunu var sürekli arama yapıyor. Ksweb i kapattığımda bağlanmayı kesiyor. Bir yerde yanlış yapıyorum. Paylaşımınız için teşekkür ederim

2. 3 kişi bu gönderi için duzce1903 üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #52
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Yazar Panda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Aslında yönlendirme yapılıyor ama unavailable görünüyor kanalların hepsi nedense. Örneğin "http://45.143.222.113:8008/sunshine/RQ32alUU076gfvbo6GAXbEhCgaW1n1VpU2sp5YDsC8gUtfp_99 K6CGK0LBiN8M6tJaWdkxA8m0OvzXpxmNY80rgRE_fVgM8lDnDo yKPk5gaDywuldoF4m8Wd-PO5iYeIyq7uls32NLnSTn549PtObr6E1lpd0WUFVRal62dsMUQ 0bWD7B2lwD6M1OcUqilwdKxeAzA_iUvM179LFALR4lxQ5Awyot DX-0azCBu9MVjdfetvtpCc6rH9CytZskT9lSuUs5l2iDxd5eioC-VnPgg/v.ts" adresine yönlendirildim, ama unavailable görünüyor. Bu yüzden de player'larda oynamıyor.

4. 5 kişi bu gönderi için Yazar Panda üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #53
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

realbatros arkadaşın söylediğini bende denedim ksweb in verdiği ikinci ip no yu kullandım ilk başta biraz zorlanarak açıldı çalıştı ama daha sonraki denemelerim de çalışmayı bıraktı ama bir şekile bir alternatif olsun vavoo izlemek için diyorsaniz bende çok sağlıklı olmasa da bir çözüm buldum ama kendi ara yüzünden izlemek durumunda kalıyorsunuz şu şekilde şu siteyi tarayıcı da açın
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    bir arayüz açılacak ve orada link yapıştırma yazma alanı var oraya
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    yazıp git deyin vavoo kendi arayüzü açılıyor ve ülke seçip izlemek istediğiniz kanalı seçin kanal biraz geç açılıyor ama çalışıyor

6. 4 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #54
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye raalbatros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı köprülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    realbatros arkadaşın söylediğini bende denedim ksweb in verdiği ikinci ip no yu kullandım ilk başta biraz zorlanarak açıldı çalıştı ama daha sonraki denemelerim de çalışmayı bıraktı ama bir şekile bir alternatif olsun vavoo izlemek için diyorsaniz bende çok sağlıklı olmasa da bir çözüm buldum ama kendi ara yüzünden izlemek durumunda kalıyorsunuz şu şekilde şu siteyi tarayıcı da açın
    bir arayüz açılacak ve orada link yapıştırma yazma alanı var oraya
    yazıp git deyin vavoo kendi arayüzü açılıyor ve ülke seçip izlemek istediğiniz kanalı seçin kanal biraz geç açılıyor ama çalışıyor
    Ksweb iç ip ile hiçbir sıkıntı yaşamıyorum feed kanallar özellikle mükemmel takılma neden oldu acaba

8. 6 kişi bu gönderi için raalbatros üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #55
    Teşekküre Git
    Yeni Üye ultraslan1993 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Mobilden izliyorum ancak github yapıp tizen ssiptv yükledim php izleyemedim

10. 3 kişi bu gönderi için ultraslan1993 üyemize teşekkür etti:

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)