bende calismadi hangi ulkeyi secmem gerekiyor acaba vpn ile ? yurtdisindayim ama yinede olmadi.
Dns Adresinizi ;
1.1.1.1
ve
1.0.0.1
Yaparak Tekrar Deneyin Belki Faydası Olur.
bende calismadi hangi ulkeyi secmem gerekiyor acaba vpn ile ? yurtdisindayim ama yinede olmadi.
Dns Adresinizi ;
1.1.1.1
ve
1.0.0.1
Yaparak Tekrar Deneyin Belki Faydası Olur.
Samsung tizen TV de nasıl kullanabilirim
Arkadaşlar evinizde bir tablet varsa ksweb uygulamasını kurup PHP dosyasını içine atın. Ksweb te ip bilgileri zaten görünüyor. Daha sonra bu ip üzerine bir link olusturun. Örnek
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
İsterseniz githubda bir Playlist oluşturup istediğiniz kanal kodlarını bu şekilde oluşturun. Daha sonra github linkinizle bu ağa bağlı istediğiniz cihazdan (tablet açık olduğu müddetçe) izleyebilirsiniz. Anlatım biraz karışık geldiyse takildiginiz yerde yazın birlikte halletmeye çalışalım
Ben tablet dedim ama android telefon da olur
Adım adım yazıyorum. Bu işlem için gerekli olan bir tane android cihazdır ister tablet ister telefon olsun fark etmez.
1- Android cihazınıza KSWEB uygulamasını kurun.
2- Konu başlığındaki rokkkr.php dosyasını android içindeki htdocs klasörüne atın. (KSWEB kullanımıyla alakalı youtube den destek alabilirsiniz.)
3- KSWEB programının Status bölümünde sol üst köşede size iki tane ip verecek bir tanesi iç bir tanesi dış ip. Farzediyorum ki iç ip 192.168.0.0 olsun. Bu ip yi not edin.
4- Konunun ilk mesajında yer alan rokkr.m3u dosyasını indirerek (bir windows için daha iyidir) word le açıp içindeki linkleri düzenleyin. Wordde değiştire tıklayarak localhost yazan yere KSWEB ten aldığınız 192.168.0.0:8080 ip numaralarını girin. Linkin devamı orijinalindeki gibi olsun. Örnek [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
5- Dosyayı kaydederek kapatın. Bu değişikliklerin tüm kanallarda yapılıp yapılmadığnı kontrol edin.
6- Şu anda bu m3u dosyası ile kablolu ya da kablosuz ağınızda bulunun bütün cihazlardan kanalları izleyebilirsiniz.
7- github sitesinden bir üyelik oluştururarak bu m3u dosyasını siteye yükleyin.
8- Sonrasında github sitesindeki raw kısmına basarak kendi linkinizi kopyalayın.
9- Evinizdeki televizyona bu linki ekleyerek android cihazınız üzerinden php dosyasındaki yayınlara ulaşabilirsiniz.
NOT: Dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. Girmek istediğiniz cihaz ile php dosyasının olduğu android cihaz mutlaka aynı ağa bağlı olmak zorundadır. Yayınları izlemek için de android cihazınızın açık olması gerekmektedir. Bazen yayın olmaması durumunda android cihazdaki KSWEB uygulaması tekrar başlatılabilir.
Adımları sırayla uygularsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
NOT 2: Yurtdışından sorunsuz izliyorum. Türkiye içinde izleniyor mu bilmiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)