İster Dış Bağlantı, Dilerseniz Local Olarak Kullanabilirsiniz.Linux SmartTV Cihazlar Harici Tüm Cihazlarda İzleyebilirsiniz...
PHP
KANAL LISTESI
"ᴏʀᴛᴀᴍ ꜱᴀɴᴀʟ ᴏʟꜱᴀᴅᴀ, ɪ̇ꜱ̧ʟᴇɴᴇɴ ꜱᴜᴄ̧ ɢᴇʀᴄ̧ᴇᴋᴛɪ̇ʀ."
İster Dış Bağlantı, Dilerseniz Local Olarak Kullanabilirsiniz.Linux SmartTV Cihazlar Harici Tüm Cihazlarda İzleyebilirsiniz...
PHP
KANAL LISTESI
murat5757, hasanb, kanmur, canim17, erdem0634, burak3, strider, SedoDrogba, hakkicam3515, aknskn44, reduak, emso, hbordo-mavi, bahri, memfe, atakanpower, Mhrrm21, Alia58, apkev99, punisher_018, hpgdisco, DangerBey, haydut1971, Yaşar, hasantas, claruwu, rihtim, Aytugcan, anagold24, mert77, tosyaagackakan, Muki, Hasanfsm, Murre, ton, zkuzey, memet1968, gigablue, yasiniyigun, Oylesine00, Diyaren, memis.caldiran, 4ever, SdfCgl, cıran63, bolgandeprem, erden, yorfa, shadowhero55, Zekis, Batu7, Sabri1983, beytu, umut_4444, Gora2, Can34, Sülo40, mahobilo, mehmetey, ebdaim, raalbatros, Wonka, xanti, feneral1907, ozdemiromer999, osmantokat, hy33, Tavaslı, Gökbey, anka06
Merhaba php ile ilgili bir sorun var mı? Kanal listesi php den çekmiyor sanki kontrol edeibilirseniz çok memnun olurum
Sorun Yok Kardeş Bu Kanıya Nasıl Vardınız.
php dosyasını yükleyip kendi linkimi oluşturmak istedim olmadı demek ki benim yapmamda bir hata oldu
tekrar deneyeyim
Nasıl m3u yapariz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)