Ustam apkyi aciyorum. Sonra ornegin yayin zirveye basiyorum. Cikan su. Sonra hic bir sey olmuyor. Ustam yanlis anlamayin. Emege saygisizlik olmaz. Her tarafa basiyorum ama sonuc degismiyor.
Ustam apkyi aciyorum. Sonra ornegin yayin zirveye basiyorum. Cikan su. Sonra hic bir sey olmuyor. Ustam yanlis anlamayin. Emege saygisizlik olmaz. Her tarafa basiyorum ama sonuc degismiyor.
@themisofgreek estağfurullah kardeşim yanlış anlamadım ama dediğim gibi bu konuda ilk paylaştığım uygulamalar çalışmıyor olabilir ama son paylaştıklarımı yani multi player ismi ile paylaştığım ve kendinden player li diye son paylaştığım apk bende sorunsuz çalışmakta senin gibi bu sorunu yaşayan var mı kullanıp ta bilemiyorum ama son apk daki kanalları çekme işlevini php ile yaptım ve her ne kadar referer ve origin bilgileri ile User agent bilgileri ile istek yapsa da bazı tarayıcılar da ve player ler de korumayı aşamıyor ama apk içinde çalışır ise sıkıntı yaşanmıyor o yüzden apk içinde paylaşım yaptım ama yine de alternatif bir php sunmak isterim sana ve üye kardeşlerime yine daha önce hazırladığım bu sitenin kanallarını çekip wuffy player ile oynatacak bir m3u bağlantısı buraya ekleyeyim kardeşim ama dediğim gibi sadece wuffy player ile çalışır
fener70, alpermustafa, xanti, Tpr, OSMANLİTOKADİ, anagold24, thunder043, anka06, 4ever, Alia58, ebdaim, ton, BAKMAN1968, abbot, Piriyatel, cemil1970, pasadena, mehmetey, raalbatros
Var kardeşim vpn siz vavoo m3u yu tüm ülke kanallarını çeken php yaptım fakat kullandığım mevcut sunucum da çok fazla uygulama var ve vavoo yu da buna ekleyip paylaşırsam ya donma kasma sebebi ile hiç kimsenin işine yaramayacak yada sunucu bir şekilde ban yiyecek bu sebeple yeni sunucu hesabı açmaya çalışıyorum ücretsiz fakat uzun zamandır uğraşma ma rağmen bakım olduğu gerekçesi ile yeni hesap oluşturma ma izin vermiyor yeni hesap oluşturduğum da vavoo m3u vpn siz paylaşmayı düşünüyorum
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)