Biraz Uğraşı ile Dış Bağlantı Sunucuda Otomatik Login Olarak Çalıştırdım.
Özbeceriksizler Ailesine Özgü Sunulmuş Olup, Lütfen Başka Formlarda Paylaşım Yapmayınız...
İyi Seyirler.
CHANNEL LIST
"ᴏʀᴛᴀᴍ ꜱᴀɴᴀʟ ᴏʟꜱᴀᴅᴀ, ɪ̇ꜱ̧ʟᴇɴᴇɴ ꜱᴜᴄ̧ ɢᴇʀᴄ̧ᴇᴋᴛɪ̇ʀ."
Biraz Uğraşı ile Dış Bağlantı Sunucuda Otomatik Login Olarak Çalıştırdım.
Özbeceriksizler Ailesine Özgü Sunulmuş Olup, Lütfen Başka Formlarda Paylaşım Yapmayınız...
İyi Seyirler.
CHANNEL LIST
Egeli220, adilem, izleyici234, albay66, Yazar Panda, memati54, CorumluM, atina06, hüradam, Zekis, çavuşabi, Mustang, tahajik, proffbay34, erden, raalbatros, oturak, Sülo40, özgür20, esdizayn, Seyyah34, Bayramk, SSae, hpgdisco, renji16, gzegen, seyyah, LordKing, popcu34, themisofgreek, xanti, tarum76, shadowhero55, reyiziso, ozguronur, atakan1983, kemaller, Tunicim, reduak, semavati, sütçü, Veysi, ton, kozanoglu, coskun, merkez27, burak3, Piriyatel, sinan91, kocmust1, fener70, atakanpower, uzayli, Wonka, attilla1954, ismailturret, apkev99, rem44, OSMANLİTOKADİ, yorfa, Hurkan1995, Alker, androbjk34, Sinandogan66, hasoo, abbot, Murre, kanmur, pasadena, mehmetey, hy33, delphin01, SARICABEY83, Hayallerinresmi, rihtim, tosyaagackakan, moonstar69, anka06, Cifi64, memet1968, delikadir
eneğinize sağlık, teşekkürler. bu sanırım vpn istiyor, tr den açamadım.
@SARICABEY83 Kardeşim VPN Filan Gerek Yoktur. Dünyanın Neresinde Olursanız Olun Açılır.
Yeni Sunucu Üzerinden Aktive Edilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)