Eyvallah ustam, maalesef buda olmadı... SmartIPTV, Tivimate, SparkleTV tüm uygulamalarda denedim olmadı.
Acaba EPG kaynak la alakali olabilirmi?
Eyvallah ustam, maalesef buda olmadı... SmartIPTV, Tivimate, SparkleTV tüm uygulamalarda denedim olmadı.
Acaba EPG kaynak la alakali olabilirmi?
Eyvallah Murre ustam,
Haklısın. Android demek istedim ben. Smart TV de zor, en fazla SmartIPTV de olur oda m3u ya catchup yada tv-rec konulursa...
Senin öbür konudaki Linkleri inceledim ve Flussonic konusuna rastladım. Eğer şu şekilde yapılırsa oluyor:
http://162.212.179.32/gin-dvrfl05/gin-trt1eu/index.m3u8?start={utc}
Acaba patlamayan Flussonic Linkler bulabilirmiyiz?
Saygılar
ebdaim, asazal, efkarcan, genieee, asub, umum42, belp, kocadagli, Morruk, ramazan01, denizli73, Semset74, memati54, ziko_86, murat5757, Kali66, erdem0634, ibrahimkargaci, malibay13, Oylesine00, abidin20, men71, serdarbey, muzo34, atakan1983, raalbatros, abbot, nazim02, delphin01, Konya42M, 1965kerim, Tavaslı, Horoz_20, avci66
Yok Usta,
benim anladığım kadarıyla Flussonic bir Media Server türü, bunun farklı türleri var, Xtream Codecs Server, yada Kodi için vs.
Hangi server dan yayın veriliyorsa ona göre Link in sonu değişiyor (yukarda verdiğim örnek misal Flussonic URL ekidir) ona göre de 7 güne kadar geri sardirilabiliniyor.
Pek hakim değilim bu konuya, ama araştırmalar bunu böyle gösteriyor.
TRT nin başlıkta vermiş olduğum yayın da bu şekil aslında ama onda Flussonic metodu çalışmıyor, çözemedim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)