Android 11 var bu Sunny 4K TV Stick'te.
Tivimate 'in modlu başka versiyonu da yok ama ben o uygulama IPTV Player olarak çok alışmıştım.
Android 11 var bu Sunny 4K TV Stick'te.
Tivimate 'in modlu başka versiyonu da yok ama ben o uygulama IPTV Player olarak çok alışmıştım.
Ozaman biraz para harcaman gerekli sonra istediğin kadar kullan gelen güncellemelerden'de yararlanırsın sonuçta atla deve deyil devamlı kullanacağımız birşeyin konforunu yaşamak çok daha güzel olur.
Not: Android 11 olması fazla sıkıntı deyilde full lisanlı cihazların dez avantajı oluyor google kısıtlamasına takılıyor.
aynen usta doğru diyorsun
aslında 4 mü 5 mü ortak alanlar oluyor
o şekilde bi ortak hesap bulursam lisans almayı deneyeceğim
eğer buradan tivimate ortak lisans almak isteyenler varsa benle özelden irtibata geçebilirlerse çok sevinirim
Tivimate fiyatları şuanda bu şekilde bir sene evvelinde 26.99€ heralde enflasyon'dan bunlarda etkileniyor heralde.
Olaki biraz daha uygununu istersen alttaki resimlerini ekldiğim uygulamada aylık yıllık veya diyeri gibi 5 kişilik alına biliniyor biraz diyerine benziyor bu rek konusunda biraz daha gıri kalıyor.
Cemhatay, rem44, BAKMAN1968, adidi35, newmanyak, ozcan51, isso27, mistermetin11, ezberleme, punisher_018, batu.2904, ilkerxtk, Y.Akgn, Ranger11, Kali66, Yusufefe, levo67, ozdemiromer999, emre27, Adi, sarizeybek, erkantug, Chico07, kempez, isoo335, hakanaxu, Afyon03, Zafer69, bakman68, umut64, tarik66, yusuf2014, Muratbilo, fatmai, hasanb, abbot, mahobilo, xanti, ton, Isa, iso2006, anka06, cagalici, reduak, tamerak69
Android 11 kurulu X96 Max+ Ultra cihaz kurdum.
Sorunsuz çalıştı.
Kurulumu mesaj 9 da anlatıldığı gibi yaptım sorunsuz çalışıyor.
Sunum yapan ve emeği geçen herkese Teşekkürler.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)