Seite 12 von 15 ErsteErste ... 21011121314 ... LetzteLetzte
Ergebnis 56 bis 60 von 72

Thema: iptv ile ilgili sormak istediginiz herseyi buradan sorup yardim alabilirsiniz

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #56
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Kocayusuf

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Selam
    Arkadaslar bu verecegim linkin calisani lazim nereden bulabilirim veya bana yardimci olabilirmisiniz
    Tsk ler
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

2. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu Kocayusuf für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #57
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Zitat Zitat von Kocayusuf Beitrag anzeigen
    Selam
    Arkadaslar bu verecegim linkin calisani lazim nereden bulabilirim veya bana yardimci olabilirmisiniz
    Tsk ler
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    Slm, içerikler m3u-editor.com sitesinde kayıtlı. O sitede aşağı yukarı 2haftadır down / çökmüş yani.

O site açlırsa ancak ana kaynaklara ulaşılabilir.

Umarım faydalı bir cevap olmuştur.

Iyi forumlar 👏

4. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #58
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von men71

Info

Selam Arkasalar IPTV filtern programı lazım nerden bula bilirim

6. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu men71 für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #59
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von nihat1551

Info

Merhaba, ip adresi içeriğinde olan kanallar nasıl bulunabilir. Bunun için bir uygulama var mı? Örneğin [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ya da [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. bu sitenin ip adresi sorgulayınca 95.0.149.190 olduğu gözüküyor bu ip yi hangi uygulama ile taratırsak içeriğinde olan kanalları, filmleri bulabiliriz?
    Geändert von nihat1551 (11.01.25 um 15:48 Uhr)

8. Die folgenden 6 Benutzer sagen Danke zu nihat1551 für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #60
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von crzylvr1

Info

tivimate geri sarma sorunu yaşıyorum. uygulanın ayarlarından mı yoksa m3u dosyasında geri sarma için değişiklik mi gereliyor anlamadım. pc de vlc de veya başka programlarda geri sardığı kanalı örneğin trt1 24 saat sarma özelliği var. tivimate de olmuyor. çözümünü bilen var mı?

Seite 12 von 15 ErsteErste ... 21011121314 ... LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer