sen bir dahisin elin gözün dert görmesin iyiki senin gibi degerli ustalarımız var
sen bir dahisin elin gözün dert görmesin iyiki senin gibi degerli ustalarımız var
Arkadaşım Sana Zorla Birseymi Sattım Birşey Sordun Cevap Yazdım. Her Bilgimi Burada Paylaşım Yapacak Değilim. Ben Kimseye Birşey Satmanın da Peşinde Değilim. Ama Özel Birşeyler İstenirsede Bir Karşılığı Olduğunu Söyledim. Zoruna Gittiyse Diyecek Bişey Yok. İyi valla ozaman Digiturk, D-Smart, exxen, KabloTV ve Hatta Onlarca Yabancı Digital Sistem açığını paylaşım yapayım öyle bir dünya yok. Veya Ayrı Dünyalarda Yaşıyoruz. Ayrıca Yazdıklarımın Arkasındayım İster Admin Olsun İster Kullanıcı Özel Birşey İstenirse Keyfiyetim Neyi Gerektiriyorsa Onu Talep Etmek En Doğal Hakkım.
Tamam kardeşim, konunda haklısın.
Ben yanlış anladım. Bu forumda birileri bişeyler paylaşıyor bazileride istekde bulunuyorlar. Paylaşan arkadaşlar var yardımcı olunduğunu gördüm. Dedim bende bişey istedyim, ama ücretli olduğunu düşünemedim.
Bilseydim yani baştan anlasaydım, rahatsız etmezdim seni..
forumda para karşılıgı bir şey satamasınız bu forum paylaşım forumudur.söz konusu bile olmaz........beni tekrar şikayet edebilirsiniz....... para karşlıgı yapılan tüm paylaşımlar benim tarafımdan silincektir
forum kuralarını okuyunuz..
Konu iz.35 tarafından (16.02.24 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.
Bende böyle düşünerek arkadaştan istekte bulunmuştum, ücret girince işin içine şaşırdım.
Biraz trip attım kendisine ücret istediği için. Ücret isticeğini bilseydim hiç girmezdim konuya. Boşa vakit harcandı, özür dilerim
Inşallah bu arkadaş ban yemez. Aramızda böyle yetenekli arkadaşlara ihtiyaç oluyor 👍💪
Konu Murre tarafından (16.02.24 Saat 06:41 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)