play/live.php?mac= &stream= &extension=ts
play/live.php?mac= &stream= &extension=ts
elinizde uzun zamanlı server ve mac varsa özelime verin ben size ulusal kanalları hazırlayıp size veririm. gerisini kendin tamamlarsın.
Arkadaşım yöntem tarifin için sağolasın,Ben bu işlemi kanalı seyrederken üzerine sağ tıkladığımda görünüm seçeneğinin altında akış bilgileriyle bulabiliyordum,her kanalı tek tek kontrol gerektiriyor,haliyle daha uzun bir yol, Bu çeviri yöntemini iz.35 ustanın (verdiği desteğe teşekkürler) attığı bir dosyadan kopyalama yoluyla buldum ve kullanıyorum.Belirttiğin SFVİP in son sürümlerinde oluyor yalnız,
Forumdaki ustalar ve sizin gibi arkadaşlar sayesinde hem yeni bilgiler öğreniyoruz,hem de teknolojiyi daha keyifli kullanabiliyoruz,sağolun.
mac adresi var mı bilemiyorum ama ben benim onvo webos tv var kendi marketinden bazı m3u playerler denedim en sağlıklı çalışan ibo player gibi ama yinede değişiklik olsun diye alternatif arıyordum yine kendi marketin den bir vpn uygulaması indirdim vpn uygulama kurulum sırasında son aşama da Wifi gelişmiş ayarlarından dns ayarlarını değiştirmeni istiyor dns ayarlarını vpn uygulamasinin verdiği bilgileri girdim daha sonra vavoo adresini internet tarayıcı yer imlerine ekledim ve vpn etkin ken yer imlerine eklemiş olduğum vavoo linkine tıklayarak tüm vavoo kanallarını izleme imkanı buldum tabi tv de ki farklı uygulamalar bu dns değişikliğinden etkilendiği için vavoo kapattığıniz istemediğiniz zamanlar da dns seçimi otomatiğe alırsanız bu sorunu da aşmış olursunuz bu yöntem ile mobil den yada box cihazlar dan da vavoo izlene bilir box cihazlar da ve mobil de dns değişikliği ile karşı karşı ya kalmazsıniz vavoo adres
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Mag değil kardeş mac adresli demişti arkadaş. Bu uygulama yalnızca mag hesapları için. M3u desteklemez..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)