Barbunya Pilaki

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Barbunya Pilaki

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye TosunPaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Barbunya Pilaki

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 5dk

    Pişirme: 30dk


    Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler

    • 500 gr barbunya
    • 2 adet havuç
    • 1 adet orta boy patates
    • Yarım çay bardağı zeytinyağı
    • 1, 5 çay kaşığı tuz
    • 1 tatlı kaşığı toz şeker
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • 1 orta boy kuru soğan
    • 2 diş sarımsak


    Barbunya Pilaki Tarifi Yapılışı

    1. Barbunyaları bir tencerede rengi değişip hafif yumuşayana kadar haşlıyoruz ve süzüyoruz.
    2. Başka bir tencerede zeytinyağı ile soğanı hafif renk değiştirene kadar kavuruyoruz.
    3. Üzerine salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurmaya devam ediyoruz.
    4. Küp küp doğranmış havuç patates ve sarımsakları ekleyip2-3 dk kavurmaya devam ediyoruz.
    5. Tuzu ve şekeri ekliyoruz. 2 bardak su koyup barbunyaları ekleyip kapağını kapatıyoruz ve kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun.



    Tarife Ait Diğer Resimleri





































  2. TosunPaşa üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •