Selam Arkadaslar,
samsung smart tv icin uygulanmis purple iptv uygulamasini ariyorum, usb flash ile yüklemek istiyorum.
en yeni versionu olabilir orasi fark etmez.
yardimci olabilen varmi?
saygilar
Ibn Seydi kardesiniz
Selam Arkadaslar,
samsung smart tv icin uygulanmis purple iptv uygulamasini ariyorum, usb flash ile yüklemek istiyorum.
en yeni versionu olabilir orasi fark etmez.
yardimci olabilen varmi?
saygilar
Ibn Seydi kardesiniz
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
malesef olmadi. Taktim TV ye usb yi formati fat32 ama yolladigin uygulama uymadi
yinede emegine saglik gardas
Konu ibn Seydi tarafından (09.07.23 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
Sevgili dostlar ilk önce tvmizin Android tv mi Smart tv mi yada normal eskiden oldugu gibi normal bir tv mi oldugunu iyi bilelim.
sonrada tv markamiza göre bizlere sundugu paylasimlari bilelim bunlari bilmeden onu bunu denemeye gerek yoktur herseyi bilinclikle yapalim.
Kisaca tv niz android sistem ise sizlere sundugu sonsuz appler var aynen adroid handyniz gibi.
eger tvniz smart tv ise sadece markanizin sundugu kadar sinirli olarak kullanabilirsiniz eger bir stickiniz yada boxunuz varsa istediginizi yükleyebilirsiniz
eski tvlerdede app indirimi vs yoktur sadece hdmi kablo girisi varsa stickler ve boxlarla istediginiz gibi kullanabilirsiniz ..
acizhane kücük bir bilgi olsun.
Özbeceriksizler
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)