[MENTION=1156]rem44[/MENTION] teşekkür butonunu kullamışsın noemalde resimler görünür başka bir browser ile deyeniz uygulamayı indirdiğinize görede sizin mesaj adetinin önemi yok yada sayfayı yenileyin.
[MENTION=1156]rem44[/MENTION] teşekkür butonunu kullamışsın noemalde resimler görünür başka bir browser ile deyeniz uygulamayı indirdiğinize görede sizin mesaj adetinin önemi yok yada sayfayı yenileyin.
içerikler görünmüyor.
Bilgi olsun diye yaziyorum.
Normal Fire TV Stick 4K ya uygulama sorunsuz yükleniyor (instal)
velakin : Fire TV Stick 4K Max´a uygulama yüklenmiyor, Yani instalieren yapilmiyor.
apk lari yüklemek icin , adbLink programini kullaniyorum.
Not: önceki ÖMER TV uygulamararinda böyle bir sorun yasamamistim.
[MENTION=26098]Kamçı[/MENTION] eyer cihazda (perfeckte player) yüklüyse kurulmaz fire tv stick 4K max ile kullanan arkadaşlarımız bildirleri mevcut.
yako, durmaz39, Emin58, ultrazrail, bakhun, Bati Trakya 27, Medab21, dogan64, Asker, Ayi999, nypcoskun, ibo50, Efes, dursun28, shrek, pndk, joyx, denizci01, celali1, Birol, MSGT, ibo6666, Kanka, cem016, fisherman1971, mehmet kartalkara, Uzunince, tarkan32, sekooo, emrecan520, erkay, Bedo2701, sokratesryuji, Fikret, Savki, bornovali, tuzz, akbaba64, Cakolux, Nezoatze, Kurt66Live, hayroxtv, tutci, mdebs, Incredibleturk35, carli 0019, pilot88, Ahmet7476, Meku27, kobra23, Ati77, muammer74, canim17, o.bucher, Kamçı, silah52
Elinize Emegnize sağlık çok çok beyendim. Allah razı olsun. Eyer bu gibi apk lar var ise bildirirseniz sevinirim :tr:
Şu an 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 konuk)