senin.sıkıntın.pc.ye.kurdun.sistem.15.senelik.p cye.kuruyom.format.at.vin7...düzelir
senin.sıkıntın.pc.ye.kurdun.sistem.15.senelik.p cye.kuruyom.format.at.vin7...düzelir
Haklısın. Önerin için de teşekkürler. Benim PC de aslında çok eski değil. Dediğin gibi bir ara format atıp, sonrasında deneyim bakalım.
Merhaba. Bilgisayarıma format attım. Sonrasında IPTV Playlist Scanner programını indirdim. Şu an bilgisayarımda çalıştırabiliyorum. Openbullet 1.2.2 programını da indirdim. Çalıştırmak istediğimde dediğiniz gibi önce hata verdi. Hata ekranında tamam tuşuna basınca program çalıştı. Ekran görüntülerini değerlendirme ve bilgilerinize sunuyorum. Config dosyasını atarsan, deneyim bi bakalım. Kal sağlıcakla, iyi geceler.
kulanmayı.biliyorsun.abim.bensana.kulandım.düze ledim.pogramı.atarım.ne.tarıcan.stb.mi.iptv.mi. config.atim
o.pogramı.sil
Kardeşim; ilgilendiğin için, teşekkürler. Benim o konularda bilgim SIFIR. Vaktim bol olduğu için uğraşayım belki birşeyler bulurum diye merak sardım. Sen bana düzenlediğin programları gönder. Ben kendi kendime internetten öğrenip kullanmaya başlayayım. Halledemezsem yine senden yardım isterim. Kal sağlıcakla, iyi geceler.:tr:
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)