Elmalı Kek (Turta Gibi Ama Daha Güzeli)

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Elmalı Kek (Turta Gibi Ama Daha Güzeli)

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Elmalı Kek (Turta Gibi Ama Daha Güzeli)



    Kaç Kişilik: 8-10

    Hazırlama: 15dk

    Pişirme: 15dk


    Elmalı Kek (Turta Gibi Ama Daha Güzeli) Tarifi İçin Malzemeler

    • 3 tane yumurta
    • 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker
    • 1 çay bardağı süt
    • 1, 5 su bardağı un
    • 1 paket vanilin
    • 1 paket kabartma tozu


    İç harcı için:

    • 6 yada 7 tane elma
    • 1 su bardağından 1 parmak eksik tozşeker
    • 1 tatlı kaşığı tarçın
    • 1 su bardağı fındık (Robotta çekilmiş)


    Üzeri için;

    • Pudra şekeri


    Elmalı Kek (Turta Gibi Ama Daha Güzeli) Tarifi Yapılışı

    1. İlk olarak iç harcını hazırlarız;elmayı soyup rendeleriz ve üzerine şeker alıp kavururuz
    2. Üzerindeki şu çekince ocağı kapatırız.
    3. Üzerine tarçın ve fındık ilave edip karıştırırız.
    4. Daha sonra kekini yaparız keki için;yumurta ve şekeri çırparız.
    5. Üzerine süt ilave edip tekrar çırparız. Son olarak un kabartma tozu vanilin ekleyip çırparız
    6. Kek harcı hazır olduktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye elmalı iç harcı yayarız.
    7. Üzerine kek harcını dökeriz ve 180 dc fırında üzeri kızarana dek pişiririz.
    8. Pişen kek üzerine tekrar yağlı kağıt ile kapatıp ters çevirirz ve elmanın üzerindeki yağlı kağıdı üzerinden çekip rulo yaparız ve soğumaya bırakırız.
    9. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri döküp servis yaparız (yumuşacık rulo kekimiz tadı çok güzel çay yanına güzel gider😁



    Tarife Ait Diğer Resimleri







































Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •