Enfes Ispanaklı Revani

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Enfes Ispanaklı Revani

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Enfes Ispanaklı Revani



    Kaç Kişilik: 12-14

    Hazırlama: 25dk

    Pişirme: 25dk


    Enfes Ispanaklı Revani Tarifi İçin Malzemeler

    Keki İçin ;

    • 3 adet yumurta
    • 1 su bardağı şeker
    • 1 su bardağı ıspanak püresi
    • 1 su bardağı irmik
    • 4 yemek kaşığı un (tepeleme)
    • 1 paket kabartma tozu


    Şerbeti İçin ;

    • 2 su bardağı şeker
    • 3 su bardağı su


    Üzeri İçin ;

    • 1 paket krem şanti
    • 1 su bardağı süt


    Enfes Ispanaklı Revani Tarifi Yapılışı

    1. Önce krem şanti ve sütü çırpıp soğuması için buzdolabına kaldırıyoruz.
    2. Daha sonra şerbeti kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra içine 1 dilim limon ilave ediyoruz.
    3. 10 dakika kaynatıp altını kapatıyoruz. Ilımaya bırakıyoruz.
    4. Ispanakları yıkayıp 1 çay bardağı su (75 ml) ile robotta çekiyoruz.
    5. Yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpıyoruz. Kalan malzemeleri ekliyoruz ve tekrar çırpıyoruz. Yağlanmış büyük borcama döküyoruz.
    6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişiriyoruz.
    7. Kek ılıdıktan sonra ılık şerbetin yarısını üzerine döküyoruz.
    8. 15 dakika dinlendikten sonra şerbetin kalan yarısını da tatlımızın üzerine döküyoruz. Şerbetini iyice çekmesi için 30 dakika dinlendiriyoruz.
    9. Üzerine krem şantiyi sürüyoruz ve dilimliyoruz.
    10. Tercihinize göre yaban mersini, fıstık, kırmızı meyveler veya pasta süsü ile servis edebilirsiniz.


    Afiyet Olsun 😊


    Tarife Ait Diğer Resimleri



















































  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •