Sonbahar Kış Keki Portakallı Tarçınlı

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Sonbahar Kış Keki Portakallı Tarçınlı

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Sonbahar Kış Keki Portakallı Tarçınlı



    Kaç Kişilik: 4-6

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 30dk


    Sonbahar Kış Keki Portakallı Tarçınlı Tarifi İçin Malzemeler

    • 3 adet yumurta
    • 1 buçuk su bardağı şeker
    • 1 çay bardağı sıvı yağ
    • 1 çay bardağı süt
    • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
    • 1 çay bardağı portakal suyu
    • 2 portakal kabuğu rendesi
    • 1 tatlı kaşığı tarçın
    • 2. 5 su bardağı kepekli un


    Sonbahar Kış Keki Portakallı Tarçınlı Tarifi Yapılışı

    1. Yumurtaları çırpma kabına alın, şekeri ilave edin. Mikserle 5 dakika kadar çırpın. Beyaz olana kadar.
    2. Sırasıyla diğer sıvı malzemeleri ekleyin. Bir yandan mikserle karıştırmaya devam edin.
    3. Un, kabartma tozu, vanilyayı elekten geçirin. Yavaş yavaş karışıma ekleyin. Kek kalıbınızı yağlayın.
    4. Dövülmüş cevizi de harcınızın içerisine boşaltın.
    5. 190 C fırında istediğiniz pembeliğe ulaşana dek pişirin. Kürdan batırarak içinin pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz.
    6. Kürdan kuru çıkmalı, Nefis bir akşam çayı yanı keki oldu. Özellikle şu soğuk akşamlarda. Deneyenlere Afiyet olsun.



    Tarife Ait Diğer Resimleri






















    Ähnliche Themen:

  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •