Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği



    Kaç Kişilik: 4-6

    Hazırlama: 15dk

    Pişirme: 15dk


    Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 kg kabak
    • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 adet soğan
    • 1 adet büyük boy sarımsak
    • 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 2 adet domates
    • 1 avuç pirinç
    • 1 çay kaşığı pul biber
    • 2 ,5 su bardağı su


    Üzeri için

    • İsteğe göre dere otu


    Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği Tarifi Yapılışı

    1. Yemeklik doğranmış soğan biraz zeytinyağıyla kavrulduktan sonra salça sarımsak ve pul biber eklenir karıştırılır.
    2. Küp küp doğranmış kabak ilave edilir.
    3. Üzerine küp doğranmış domatesler ve yıkanmış pirinç eklenir suyu verilir.
    4. Kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirilir. Servis ederken dere otu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun










  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •