Ergebnis 1 bis 5 von 5

Thema: Youtube videosunu maskeleme

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von bedaze

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard Youtube videosunu maskeleme

Arkadaşlar canlı tv siteme youtubeden canlı yayın çekiyorum. Siteme gelen ziyaretçiler youtubeden çektiğim canlı yayını izlerken video üzerindeki video linkine yada youtube logosuna tıklayıp direk youtube gidiyorlar. Video üzerindeki bu tıklanabilir yerler gözüksün ama tıklanamaz olsun bu şekilde bi ayar yapmak mümkün mü bazı sitelerde gördüm yapmışlar bu şekilde aşağıda örnek linki koydum . Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Saygılar.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..[AFFILIATE]

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

2. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu bedaze für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke

Info

çok kişi bakmış ve soruma kimse cevap vermemiş burada bu soruğum işlemi yapabilecek çok iyi kodlamacılar var olduğunu ve konumu görmediklerini düşünüyorum :(

4. The Following User Says Thank You to bedaze For This Useful Post:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von Altunkral

Info

Dostum doğrudan YouTube php ile sorunun cözebiliriz

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

Bu örnek olsun cnn turk yayını yt den cekior canlı yayına mahsus değil birçok kodu cekiyor. Bana ulaş senin sitene özel ayarlayayım

6. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu Altunkral für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Sedat_57

Info

Zitat Zitat von Altunkral Beitrag anzeigen
    Dostum doğrudan YouTube php ile sorunun cözebiliriz

Bu örnek olsun cnn turk yayını yt den cekior canlı yayına mahsus değil birçok kodu cekiyor. Bana ulaş senin sitene özel ayarlayayım
    Usta burda kullandigin php codu paylasabilirmisin?

8. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke

Info

@altunkral Usta mesajını geç gördüm müsaitsen konu ile ilgili yardımcı olabilir misin

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer