Seite 1 von 3 123 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 5 von 11

Thema: inat tv box versiyon8

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von joe0710

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard inat tv box versiyon8

inattv yeni sunucu adresi her gün girin güncelleme istediğinde güncelleyin güncelleme yapmazsanız yeni versiyona geçişte program açılmaz
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

bir teşekkürü çok görmezsiniz

Ähnliche Themen:

2. Die folgenden 125 Benutzer sagen Danke zu joe0710 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von joe0710

Info

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

4. Die folgenden 34 Benutzer sagen Danke zu joe0710 für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von bgokcen

Info

FireTV 'de reklam çıktığında kapatamıyorsunuz. Reklamdaki çarpının üzerine hiçbir tuş ile gidilemiyor. Biraz araştırdım başka cihazlarda da benzer sorun yaşayanlara denk geldim. Reklam sayfasına bir çözüm bulunması lazım. Reklamı kapatabiliyoruz ama bu durumda da geliştiricinin para kazanmasına mani oluyoruz.

6. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu bgokcen für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von Turab

Info

Zitat Zitat von bgokcen Beitrag anzeigen
    FireTV 'de reklam çıktığında kapatamıyorsunuz. Reklamdaki çarpının üzerine hiçbir tuş ile gidilemiyor. Biraz araştırdım başka cihazlarda da benzer sorun yaşayanlara denk geldim. Reklam sayfasına bir çözüm bulunması lazım. Reklamı kapatabiliyoruz ama bu durumda da geliştiricinin para kazanmasına mani oluyoruz.
    Aslında çok basit ,ben kullanıyorum bazan ,şöyle ilk reklam çıkdığında çarpı işareti çıkana kadar bekle ,sonra o.k tuşa bas ,sonra ikinci reklam geliyor onuda bitmesini bekle sonra geri tuşuna bas bitti.Adamlar parasız yayın sunuyor,en azından reklamdan kazansınlar .Zaten reklam ilk açıldığında çıkıyor 1 dk.bile değil...
    Bendeki yerini Sendeki Yerim Belirler
    Hz Mevlana

8. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu Turab für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von onur7934

Info

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. bu box sürümünü kurun bu en güncel sürümü

10. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu onur7934 für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 1 von 3 123 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer