Seite 1 von 6 123 ... LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 5 von 26

Thema: Universal IPTV Scan Ak - 47 Programını çalıştıramıyorum. Yardımcı olurmusunuz?

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tayyareci

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Türkiye/Turkey Universal IPTV Scan Ak - 47 Programını çalıştıramıyorum. Yardımcı olurmusunuz?

Değerli yönetici ve forum arkadaşlarım;
    Universal IPTV Scan Ak - 47 Programının V.2 ve V.2.1 Versiyonlarını denemek için internet ortamından bulup indirdim. Programı çalıştırmadan önce antivirüs programımı devre dışı bırakmama rağmen PC'de bir türlü çalıştıramadım. Her iki versiyonu da çalıştırmak istediğimde çıkan hatanın ekran görüntüsünü bilgilerinize ve değerlendirmelerinize sunuyorum. Programın nasıl çalıştırılacağını resimli olarak veya detaylı olarak anlatabilecek yönetici veya forum arkadaşlarımıza peşinen teşekkürler.:tr:

Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi

2. Die folgenden 28 Benutzer sagen Danke zu Tayyareci für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von DMCA

Info

NET Framework eksik Windows Update calistir yükle

4. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu DMCA für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Yasaklı Avatar von iizz

Info

cok.saglıklı.pogram.degil.cok.test.etim.hit.leri .boş.geciyor

OpenBullet.kulan.en.iyisi.bu

6. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu iizz für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tayyareci

Info

Türkiye/Turkey Universal IPTV Scan Ak - 47 Programını çalıştıramıyorum. Yardımcı olurmusunuz?

Sayın DMCA nickli paylaşımcı arkadaşım; İlgilendiğiniz ve de bilgilendirdiğiniz için, teşekkürler. Dediğinizi yaptım. Bende NET Framework 4.5 in yüklü olduğunu gördüm. Net framework'un yüklü olduğuna dair ekran görüntüsünü gönderiyorum. Sorunum çözülemedi, devam ediyor. İlgileneceklere peşinen teşekkürler.:tr:

Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi

8. Die folgenden 10 Benutzer sagen Danke zu Tayyareci für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von Tayyareci

Info

Sayın moderatörüm; Ben programı neden çalıştıramadığıma kafayı taktım. Bakalım programı çalıştırabilen arkadaşlar belki konuyu cevaplandırırlar. Beklemedeyim.

10. Die folgenden 6 Benutzer sagen Danke zu Tayyareci für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 1 von 6 123 ... LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer