Ergebnis 1 bis 3 von 3

Thema: m3u larin gecerlilik süresi..?

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von yakup73

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard m3u larin gecerlilik süresi..?

Merhaba, daha dün " kendi kirdiklarim" denilen bir bölümden bir URL indirdim.. Her sey süper calisiyordu. Ertesi gün calismaz oldu,
    halbuki vatandasin paylastigi bilgiye göre birdahaki araliga kadar gecerliydi.. Daha dogrusu ben öyle sandim cünki paylasimda, password,
    gecerlilik süresi gibi bilgiler vardi, acaba yanildimmi..? yada söyle sorayim bu gecerlelik süreleri gercekcimi..? simdiden cok tesekkürler..

2. Die folgenden 14 Benutzer sagen Danke zu yakup73 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von telase

Info

misal,birisi kendine sunucu veya panel kurar ve bu panelden m3u linki verir.
    m3u inkini verirken panel ayarlarında zamanı sınırsız yapabilir veya gün-ay veya yıl olarakta ayarlayabilir.
    sonra ertesi gün veya 3 gün sonra panelinden verdiği m3u dosyası linkini siler.
    ve panelinde bu dosyaya kaç kişi,nereden diye bilgileri görür.
    hatta bazı panellerde ip koruması vardır ve çoklu kullanıcı olduğunda panel saldırı var düşüncesiyle o bağlantının akışını kapatır.
    yani diyeceğim bedava iptv linklerinin bir garantisi olamaz.
    hatta para ile alınan bir üyeliğin bile garantisi yok.
    sonuşta panelde bir üyelik açılır,adamın canı sıkılır o üyeliği kapatabilir.

4. Die folgenden 8 Benutzer sagen Danke zu telase für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Yasaklı Avatar von iizz

Info

aynen.öyle.artık.panel.ikinci.kişiyi.oto.görü yor.kacak.kulanıcıyı.engelemek.icin.başka.pane le.geciyor.arkadaş.yazıyor.dün.vardı.bugün.yo k.

6. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu iizz für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer