Karnabahar Kızartması

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: Karnabahar Kızartması

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von 12bungabunga

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard Karnabahar Kızartması

    Malzemeler

    • 1 küçük karnabahar
    • 1 su bardağı un
    • 2 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış)
    • 175 gr maden suyu
    • Tuz
    • 3 yemek kaşığı kapari
    • Yarım limon
    • 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz

    Kızartmak için

    • Ayçiçeği yağı



    Karnabahar Kızartması Nasıl Yapılır?

    • Karnabaharı iri parçalara ayırın. Kaynamış suda 5 dakika haşlayın ve süzerek soğumaya bırakın.
    • Yumurta sarıları, un, maden suyu ve tuzu bir kasede karıştırın. Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta mikserle iyice çırpın ve unlu karışıma ekleyerek kaşıkla söndürmeden karıştırın.
    • Karnabaharları önce una sonra karışıma batırarak kızgın yağda 2-3 dakika kadar kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.
    • Kıyılmış maydanoz, kapari ve limon suyunu karıştırıp karnabaharların üzerine serpiştirin.
    • Karnabahar kızartmasını, [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.




Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •